Khloe Kardashian bryter ihop
Khloe Kardashian bryter ihop totalt i "Keeping up with the Kardashians". - Foto: E Online, Stella Pictures

Khloé Kardashian bryter ihop i tårar: "Jag trodde det aldrig"

Det blir väldigt känslosamt i "Keeping up with the Kardashians" när Khloé Kardashian får höra att hennes dåvarande pojkvän Tristan Thompson har varit otrogen.


I februari stod det klart att förhållandet mellan Khloé Kardashian, 34, och basketstjärnan Tristan Thompson, 28, var över. 

I april 2018 – bara några dagar innan Khloé födde parets dotter True – så avslöjades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. 

Khloé gjorde misstaget att förlåta honom. Tristan fortsatte att bedra Khloé med andra kvinnor. 

Tristan Thompson fångades på bild när han hånglade med andra kvinnor. Bilden är tagen i oktober 2017. Bildkälla: TMZ

Men när det i februari framkom att Tristan hade kysst Jordyn Woods, 21, så blev det droppen för Khloé. Jordyn är som bekant bästa kompis med Kylie Jenner, 21, som är Khloés lillasyster.

Kylie Jenner och Jordyn Woods var bästa kompisar. Bildkälla: Stella Pictures

I det kommande avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" får tittarna följa dramat i familjen. 

I en trailer för realityserien så får vi se hur Khloé bryter ihop totalt. Det är familjens vän Larsa Pippen som ringer till Kim Kardashian och Khloé för att berätta att "Tristan och Jordyn inte kunde slita sig från varandra natten innan". 

Tristan Thompson och Khloé Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag visste vem han var, men jag kunde aldrig tro att det var sådan hon var, säger Khloé med tårarna rinnande ned för kinderna.

I en annan scen är Khloé ledsen eftersom allting är så offentligt. Ett annat klipp visar hur Kylie Jenner ifrågasätter Jordyns handlingar med orden "Jag undrar bara vad du tänkte?", hörs Kylie säga, skriver Daily Mail.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.