Khloé Kardashian bryter ihop i tårar: "Jag trodde det aldrig"

- 17/06/2019, 18:34

Det blir väldigt känslosamt i "Keeping up with the Kardashians" när Khloé Kardashian får höra att hennes dåvarande pojkvän Tristan Thompson har varit otrogen.

I februari stod det klart att förhållandet mellan Khloé Kardashian, 34, och basketstjärnan Tristan Thompson, 28, var över. 

I april 2018 – bara några dagar innan Khloé födde parets dotter True – så avslöjades det att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. 

Khloé gjorde misstaget att förlåta honom. Tristan fortsatte att bedra Khloé med andra kvinnor. 

Tristan Thompson
Tristan Thompson fångades på bild när han hånglade med andra kvinnor. Bilden är tagen i oktober 2017. Bildkälla: TMZ

Men när det i februari framkom att Tristan hade kysst Jordyn Woods, 21, så blev det droppen för Khloé. Jordyn är som bekant bästa kompis med Kylie Jenner, 21, som är Khloés lillasyster.

Kylie Jenner och Jordyn Woods
Kylie Jenner och Jordyn Woods var bästa kompisar. Bildkälla: Stella Pictures

I det kommande avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" får tittarna följa dramat i familjen. 

I en trailer för realityserien så får vi se hur Khloé bryter ihop totalt. Det är familjens vän Larsa Pippen som ringer till Kim Kardashian och Khloé för att berätta att "Tristan och Jordyn inte kunde slita sig från varandra natten innan". 

Tristan Thompson och Khloé Kardashian
Tristan Thompson och Khloé Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag visste vem han var, men jag kunde aldrig tro att det var sådan hon var, säger Khloé med tårarna rinnande ned för kinderna.

I en annan scen är Khloé ledsen eftersom allting är så offentligt. Ett annat klipp visar hur Kylie Jenner ifrågasätter Jordyns handlingar med orden "Jag undrar bara vad du tänkte?", hörs Kylie säga, skriver Daily Mail.