Bianca Ingrosso om kaoshelgen: "Konstant full och strippklubb"

- 18/06/2019, 14:00 -

Det är i podden "Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B" som Bianca Ingrosso delar med sig av detaljer från möhippan hon var på under helgen. Och det hade minst sagt gått vilt till.

En av Bianca Ingrossos bästa vänner Melina Hultner, 29, ska gifta sig i sommar och Bianca ska vara brudtärna på bröllopet.  

Under tiden Bianca och Phillipe Cohen var isär så åkte Melina hem till Bianca med en tårta och en klänning samt frågade om hon ville bara brudtärna på hennes bröllop – vilket fick Bianca att bryta ihop i tårar. 

– Jag har haft de värsta dygnen i mitt liv men detta är bland det bästa som hänt mig. Tack, snyftade hon i Melinas armar. 

Och nu börjar det att dra ihop sig inför bröllopet, vilket såklart är lika med – en möhippa. 

Dagen började med att Bianca, Oliver Ingrosso samt ett gäng vänner överraskade den blivande bruden på hennes jobb genom att dyka upp tidigt på morgonen inne på hennes jobb. 

Melina, Bianca och Alice. Bildkälla: Melina Hultner Instagram

Överraskningsmomentet gick helt enligt planen och sedan var dagen igång. 

– Sedan tog vi varsin limo till flygplatsen där det blev raka vägen till Prag. Sedan kom vi till Prag och då började fyllan ganska så direkt, berättar hon. 

– Vi drack vårt första glas Champagne vid 07.00. Sedan var jag i princip, full, bakis och astaggad hela helgen, berättar Bianca. Mycket öl. Det är ju liksom huvuddrycken i Prag, berättar Bianca. 

– Det enda som var lite jobbigt var att det var 37 grader i stan. 

Det blev en helg i festens tecken och det blev inte direkt så att gänget åt en korv och drog hem vid 22.00 på kvällarna. 

Bianca Ingrosso
Bianca bad hennes följare att följa Melina. Skulle de komma upp i nog många skulle tjejerna gå på strippklubb – och så blev det. Bildkälla. Dplay

– Vi var på strippklubb också. Vi har festat till klockan åtta på morgonen. Men man har varit så jävla taggad hela helgen, avslutar Bianca.