Bianca stalkade Phillipe under uppbrottet: "Åkte efter i en taxi"

Nog för att vi alla kanske stalkat ett ex på Instagram eller liknande. Men Bianca Ingrosso har tagit det hela till en helt ny nivå. Hon åkte nämligen efter Phillipe i en taxi.


Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf driver en av Sveriges största poddar med flera hundratusen lyssnare varje vecka. Podden heter "Alice och Bianca – säger du A får du säga B" och avsnitten är överfyllda av skvaller, skratt, tårar och annat. 

Bland annat så har Bianca valt att vara väldigt öppen om hennes och pojkvännen Phillipe Cohens relation. Paret har haft ett par uppbrott varav det senaste var i vintras och det var första gången Bianca trodde att det hela var på riktigt. 

– Jag tänkte verkligen att nu var det slut. På riktigt alltså, säger hon till Alice i podden. 

Men att det var sista gången Bianca och Phillipe skulle se varandra – det var det inte på tal om. 

Bianca avslöjar nu att hon stalkade Phillipe under tiden saker var som värst mellan dem. Och med stalka så menar hon bokstavligen – följa efter. 

– Det var någon gång jag skulle till min psykolog. Det hade varit tyst mellan oss i två veckors tid. Och jag visste vilken tid Phillipe slutade och jag visste han han skulle med ett tåg en viss tid. Så jag tog en taxi för att hinna till Stureplan för att hinna möta honom på vägen. Jag känner honom så pass väl så jag vet att han går, berättar Bianca. 

Bianca och Phillipe är idag kära och galna. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Ska vi då passa på att berätta varför Grodan var vårt AW-ställe?, säger Alice. 

– För att Phillipe gick förbi där efter jobbet varje dag, fyller Bianca i. 

Men sagt och gjort tog Bianca en taxi till Stureplan. Och mycket riktigt så fick hon syn på Phillipe där. 

– Jag gick ur bilen och såg honom. Så jag gick efter honom. Jag ropade sedan på honom och vi gav varandra en stel kram. Så frågade han liksom hur allt var, och då började jag lipa och kunde inte prata. Så gick jag, berättar Bianca. 

Idag är paret tillsammans och hur lyckliga som helst. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".