Irina Shayk anklagar Bradley Cooper för otrohet med Lady Gaga

- 19/06/2019, 12:57

Irina Shayk och Bradley Cooper gick nyligen skilda vägar. Och det verkar vara succéfilmen ”A star is born” som blev slutet på deras kärlekssaga. Relationen ska ha präglats av svartsjuka, gräl och otrohetsanklagelser, på grund av Lady Gaga.

Det var i början av juni som skådespelaren Bradley Cooper, 44, och modellen Irina Shayk, 33, meddelade att de går skilda vägar. 

Paret träffades 2015 och fick dottern, Lea De Seine, 2017.   

Ryktena har ju gått varma kring uppbrottet. Och det har spekuleras mycket kring om det är en affär mellan Bradley Cooper och Lady Gaga, 33, som ligger till grund för separationen.    

Cooper och Gaga spelade ju nämligen mot varandra i succéfilmen ”A star is born”, och de var väldigt övertygande i deras roll som ett djupt förälskat kärlekspar. 

Lady Gaga och Bradley Cooper
Irina Shayk misstänker att Bradley Cooper och Lady Gagas relation är lika passionerad privat som på vita duken. Bildkälla: Stella pictures

Shayk anklagar Cooper

Både Lady Gaga och Bradley Cooper har dementerat uppgifterna om att de skulle vara mer än vänner. Men nu har en källa gått ut med att Irina Shayk själv anklagar Cooper för att ha varit otrogen med Gaga. 

– Det var när han började filma med Gaga som deras relation krackelerade. Hon har anklagat honom för att vara otrogen med henne flera gånger och sedan dess har Irina inte kunnat lita på Bradley alls, säger en anonym källa till amerikanska Radar Online, enligt Mirror.

Sågs under märkliga tider

Källan berättar vidare att Irina Shayk kände sig hotad av Cooper och Gagas relation och att hon misstänkte att den var lika passionerad privat som på vita duken. 

Dessutom tyckte Shayk att det var opassande att skådespelarkollegorna började ses under märkliga tider på dygnet. Källan hävdar även att Shayk och Cooper bråkade så fort de var tillsammans. 

Nu är det bara att vänta och se vad som kommer att hända härnäst i triangeldramat. Lady Gaga är ju nämligen också singel, efter att ha brutit förlovningen med Christian Carino. 

Tror du att Bradley Cooper och Lady Gaga har en romans?