Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Två artister misstänkta efter våldsam attack i lägenhet

- 19/06/2019, 12:54 -

Två svenska artister – en man och en kvinna – misstänks för att ha attackerat ett par i en lägenhet, rapporterar Aftonbladet. Kvinnan har hittats men mannen är fortfarande efterlyst.

Det var i juni förra året som två artister ska ha iscensatt en våldsam attack mot ett par. Det hela började efter att en kvinna kritiserade den kvinnliga artisten för att vara väldigt lättklädd på sociala medier. Artisten svarade: ”Jag kommer spräcka din käke”, berättar Aftonbladet. 

”Jag vet precis hur du ser ut. Du är inte så jävla anonmous som du tror fucking pajas”, ska artisten bland annat ha skrivit enligt tidningen.

Efter det hotade hon med att en manlig artist skulle söka upp kvinnan. 

”Hoppas du är lika tuff när du träffar mig eller XX”, skrev den kvinnliga artisten. 

Senare samma kväll dök den manliga artisten upp hos kvinnan och hennes sambo, skriver Aftonbladet. Mannen ska ha trängt sig in i bostaden och bland annat skallat sambon flera gånger samt slagit kvinnan med knuten näve.

Förra veckan hittades den kvinnliga artisten och togs till förhör, men mannen är fortfarande saknad. 

Den manliga artisten är misstänkt för två fall av misshandel, skriver tidningen vidare. Kvinnan ska vara misstänkt för olaga hot.