Magdalena Graafs sjuka trick för att få hem sina barn i tid

- 24/06/2019, 10:32 -

Magdalena Graaf har minst sagt ett väldigt speciellt sätt för att få hem sin son Lancelot från krogen i tid.

Efter uppbrottet från Paulina "Paow" Danielsson valde Lancelot Hedman att flytta hem till mamma  Magdalena Graaf, 43, och hennes kärlek Filip Larsson, 44, som 2017 köpte ett lyxhus i stadsdelen Djursholm strax norr om Stockholm. Huset är utrustat med  8 rum á la 260 kvadratmeter. 

Lance ser ut att trivas som fisken i vattnet och tar ofta hem vänner som sover över. Han har även berättat om de vilda efterfesterna han haft i huset. 

Men ibland är det klart att man som 18-åring krockar lite med sin mamma om man bor hemma. Detta då man gärna vill hänga ute lite längre än man får. 

Magdalena Graaf och Lancelot
Magdalena Graaf och Lancelot Hedman. Bildkälla: Stella Pictures

Men Magdalena har kommit på ett väldigt speciellt knep för att höra om barnen kommit hem eller ej. Detta med hjälp av två väckarklockor. 

Hon ställer nämligen dessa klockor på 01.00 för att sedan ställa dem i familjens kök. Det blir då Lancelots uppgift att komma hem i tid för att stänga av klockorna. 

Magdalena Graaf Blogg
Magdalena visar upp sitt finurliga knep på bloggen.Bildkälla: Magdalena Graaf Blogg

Vaknar Magdalena av att det ringer betyder det att personen i fråga inte kommit hem – och vaknar hon inte, ja då har han hunnit hem och lyckats stänga av dem. 

Bara sjukt eller sjukt smart?

INTE FÖRSTA GÅNGEN 

Men det är långt ifrån första gången som Magdalena tjivas med sina barn. Senast när Lance och hans kompisar var ute på krogen skrev hon att det var tre ilskna grisar på besök i hans rum, vilket inte var helt osant. 

Lancelot med sina vänner
Lancelot och hans vänner fick avrunda utekvällen med att bunta ihop sig i lillebror Tristans rum. Men – finns det hjärterum finns det ju stjärterum. Bildkälla: Bloggbevakning.se

Mer om det kan du läsa här.


Skulle du kunna testa metoden?