Khloé Kardashians nya operation
Khloé Kardashians nya operation chockar fansen. - Foto: Stella Pictures.

Khloé Kardashians operation chockar fansen: "Inte samma person"

Khloé Kardashian har tidigare opererat läpparna och rumpan. Nu har hon även opererat sin näsa – och fansen kan inte riktigt hantera resultatet.


Det var i slutet av maj som Khloé Kardashian, 34, gästade Laura Wassers podcast "Divorce sucks" och där pratade Khloé öppenhjärtigt om uppbrottet från den tidigare pojkvän Tristan Thompson, 28. 

Men det som väckte reaktioner var inte särskilt mycket av det som Khloé sa i intervjun – istället chockades fansen av hennes helt nya utseende. 

Khloé har nämligen gjort en näsoperation, och redan då debatterade fansen hennes nya utseende. 

Vissa jämförde Khloés nya näsa med Michael Jacksons, och andra tyckte att hon började likna sin mamma Kris Jenner mer och mer...

Khloe Kardashian år 2010. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vad har hänt med henne?"

I helgen la Khloé ut en ny bild på sig själv – och det strömmar nu in hundratals kommentarer från hennes följare. Enligt Hollywoodlife så känner fansen helt enkelt inte igen Khloé längre. 

Det här var bilden på Khloe Kardashian som skrämde slag på följarna. Bildkälla: Instagram/khloekardashian

Några av kommentarerna lyder: 

"Är det här verkligen Khloé? Det ser ut som Kim Kardashian"

"Galet, vad i helvete. Kim hela vägen"

"Är det Kim?"

"Khloé, snälla ändra inte ditt ansikte mer. Du är så vacker"

"Du var så fin precis som du var" 

"Hon ser annorlunda ut...Hennes näsa"

"Det är sjukt att du inte ser ut som samma person"

"Vad har hänt med henne?"

"Jag har aldrig sett en näsa utan näsborrar förrän nu"

"Vem är du och var är Khloé?".

Andra tycker att Khloés "nya" näsa är fin och vill till och med ha numret till hennes plastikkirurg för att göra ett liknande ingrepp. 

Funderade på operationen i många år

Khloé har tidigare berättat att hon har funderat på att göra en näsoperation. 

Khloe Kardashians nya näsa. Bildkälla: Divorce Sucks Podcast

– En dag ska jag nog göra det för jag tänker på det varje dag. Men jag rädd så det får räcka med smink just nu, sa hon förra året, skriver Daily Mail.

År 2013 avslöjade Khloé att hon redan som 9-åring hörde hur hennes mamma Kris Jenner sa till en väninna att hon tyckte att Khloé skulle operera näsan. 

– Hon menade inget illa, men när jag var nio år hörde jag hur mamma sa till en kompis att jag behövde fixa näsan. Jag blev chockad, jag hade inte ens tänkt på det, sa Khloé i en intervju med brittiska Cosmopolitan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.