Pamela Anderson och Adil Rami har gjort slut: "Han är ett monster"

- 25/06/2019, 11:30 -

Pamela Anderson var i två års tid tillsammans med den franska fotbollsstjärnan Adil Rami. Men nu är förhållandet över – Adil har varit otrogen mot Pamela och levt ett riktigt dubbelliv.

De senaste två åren har "Baywatch"-stjärnan Pamela Anderson, 51, varit tillsammans med den franska fotbollsstjärnan Adil Rami, 33. 

Mittbacken Adil spelar i Marseille och även i det franska landslaget. Men även om det går bra för honom på planen så har han inte samma flyt i sitt privatliv. För nu får han se sig om efter en annan donna. Förhållandet med Pamela är nämligen över. 

Pamela Anderson och Adil Rami
Pamela Anderson och Adil Rami har gjort slut efter att det har avslöjats att han var otrogen. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram berättar nu Pamela om hur Adil har svikit henne, och hon avslöjar att Adil har haft en annan kvinna vid sidan om. Och hon är övertygad om att han har varit otrogen mot henne med flera andra kvinnor. 

"Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit lurad och trott att vi var kära. Jag är helt förstörd. De senaste dagarna har jag fått veta att han har levt ett dubbelliv. Han brukade skämta om de andra spelarna som hade sina flickvänner i lägenheter nära deras fruar. Han kallade dom männen för "monster". Men han är värre. Han ljög för alla. Hur är det möjligt. Att kontrollera två kvinnors hjärtan och hjärnor såhär. Jag är säker på att det fanns flera kvinnor. Han är monstret. Hur kan jag ha hjälpt så många människor och inte varit klok nog att hjälpa mig själv", skriver Pamela.

Pamela Anderson
Pamela Anderson berättar om sveket på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/pamelaanderson

På Instagram har Pamela redan fått tusentals kommentarer från fans som skickar styrkekramar till henne under den svåra tiden.