Pamela Anderson och Adil Rami har gjort slut.
Pamela Anderson och Adil Rami har gjort slut efter att hans otrohet har uppdagats. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Pamela Anderson och Adil Rami har gjort slut: "Han är ett monster"

Pamela Anderson var i två års tid tillsammans med den franska fotbollsstjärnan Adil Rami. Men nu är förhållandet över – Adil har varit otrogen mot Pamela och levt ett riktigt dubbelliv.


De senaste två åren har "Baywatch"-stjärnan Pamela Anderson, 51, varit tillsammans med den franska fotbollsstjärnan Adil Rami, 33. 

Mittbacken Adil spelar i Marseille och även i det franska landslaget. Men även om det går bra för honom på planen så har han inte samma flyt i sitt privatliv. För nu får han se sig om efter en annan donna. Förhållandet med Pamela är nämligen över. 

Pamela Anderson och Adil Rami har gjort slut efter att det har avslöjats att han var otrogen. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram berättar nu Pamela om hur Adil har svikit henne, och hon avslöjar att Adil har haft en annan kvinna vid sidan om. Och hon är övertygad om att han har varit otrogen mot henne med flera andra kvinnor. 

"Det är svårt att acceptera. De senaste två åren av mitt liv har varit en stor lögn. Jag har blivit lurad och trott att vi var kära. Jag är helt förstörd. De senaste dagarna har jag fått veta att han har levt ett dubbelliv. Han brukade skämta om de andra spelarna som hade sina flickvänner i lägenheter nära deras fruar. Han kallade dom männen för "monster". Men han är värre. Han ljög för alla. Hur är det möjligt. Att kontrollera två kvinnors hjärtan och hjärnor såhär. Jag är säker på att det fanns flera kvinnor. Han är monstret. Hur kan jag ha hjälpt så många människor och inte varit klok nog att hjälpa mig själv", skriver Pamela.

Pamela Anderson berättar om sveket på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/pamelaanderson

På Instagram har Pamela redan fått tusentals kommentarer från fans som skickar styrkekramar till henne under den svåra tiden. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.