Följarna rasar på Katrin Zytomierska efter familjedagen: "Vidrigt"

- 25/06/2019, 15:16 -

Det var efter att Katrin Zytomierska la upp bildr på hennes och familjens mysdag som följarna tände till ordentligt. "Hemskt".

Det var tidigare i veckan som Katrin Zytomierska, 41, tog med hela familjen till den kända djurparken Kolmården för en heldag med djuren. 

På sin instagram delade hon sedan med sig av en rad bilder där följarna får se hur familjen myste med djuren. Till bilderna skrev Katrin en text om djurparkens delfiner. 

Katrin Zytomierska
Katrin publicerade en bild där hon hyllar Kolmårdens djurpark och hur de sköter om sina djur. Bildkälla: Katrin Zytomierska Instagram

"En FANTASTISK dag på Kolmårdens djurpark idag. Jag kan verkligen råda er att åka dit det är så välskött, genuint och man känner verkligen att de här djuren är så älskade av de underbara skötarna som de alla (vi mötte i alla fall) har jobbat där i minst tio år. De kämpar för djuren, för forskningen och för bevarandet av djurarterna i världen", skrev hon. 

Men alla tyckte inte att det hela såg så mysigt ut som Katrin. Hon möttes istället snabbt av många kommentarer där folk rasade på att hon valt att besöka en djurpark med bland annat delfiner. 


Många av följarna var väldigt arga på Katrin för hennes val att besöka en djurpark. Bildkälla: Katrin Zytomierska Instagram

Några av kommentarerna lyder:

"Det där är att stötta djurplågeri"

"Man stänger inte in vilda djur i miniburar"

"Vidrigt att det fortfarande förekommer djurparker – och människor som väljer att gå dit". 

Katrin har ännu inte svarat på kritiken. 

Håller du med Katrins följare?