Se de okända bilderna på Avicii i hyllningsvideon till "Heaven"

Levan Tsikurishvili jobbade med Tim "Avicii" Bergling i många år. Nu har Levan släppt en hyllningsvideo till Avicii, och till stjärnas hit "Heaven" får vi se unika bilder på Avicii under en resa till Madagascar.


Levan Tsikurishvili och Tim "Avicii" Bergling började jobba med varandra 2013. Under de åren gjorde de åtta musikvideos, tre konsertfilmer och två dokumentärer tillsammans. 

Efter att Tim "Avicii" Bergling 2016 hade gjort sin sista spelning så åkte han och vännerna Awat och Levan till Madagascar. Där spenderade de 19 dagar tillsammans.

"Vi pratade om allt möjligt, skrattade, spelade monopol, hängde med lemurer och utforskade ön tillsammans", skriver Levan.

Avicii på stranden i ll Sainte Marie i Madagascar. Bildkälla: Youtube

Två och ett halvt år senare åkte Levan tillbaka till ön för att minnas Tim och hedra hans minne. Och sist men inte minst – för att återskapa deras vackra minnen.

"Minnen som kommer att stanna hos oss för alltid", skriver Levan.

Nu har Levan släppt en hyllningsvideo till Avicii, och låten Levan har valt är Aviciis superhit "Heaven". 

Tim Bergling och Coldplay-sångaren Chris Martin skrev och spelade in "Heaven" 2014 och den slutgiltiga versionen släpptes 2016. 

Levan filmade Avicii under resan, och de klippen ser vi nu i hyllningsvideon till den svenska stjärnan. Bildkälla: Youtube

Den fem minuter långa videon bjuder på vackra bilder – det är karga klippor, kritvita stränder och turkost hav. Och självklart får vi en unik inblick i Tims liv, där musiken alltid är i centrum.

Levan berättar vidare att hyllningsvideon är en blandning av filmer från hans mobiltelefon, aldrig tidigare visade bilder från dokumentären "Avicii: True Stories" och nytt material.  

Tim "Avicii" Bergling var i Madagascar med barndomsvännen Awat och Levan. Bildkälla: Youtube

Den 20 april 2018 hittades Tim "Avicii" Bergling död i Omans huvudstad Muskat. Han blev 28 år gammal.

Här kan du se videon:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!