Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf om bråken med Filip Larsson: "Vi ryker ihop"

- 26/06/2019, 10:08 -

Magdalena Graaf och sambon Filip Larsson har varit ett par i nästan tio år. Men precis som i alla förhållanden finns det både toppar och dalar. Nu berättar Magdalena med egna ord om hur de ryker ihop.

Sedan år 2010 har Magdalena Graaf, 43, varit tillsammans med Filip Larsson, 45. Paret bor tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm, och tillsammans har de sönerna Charlie och Louie

I våras berättade Magdalena om den starka kärleken de känner och att paret planerar att gifta sig. Magdalena skrev att de var ett "riktigt håll käften-team".

”Inget kan faktiskt komma i mellan oss, vi kommer leva sida vid sida för resten av våra liv. 10 år firar vi nästa år. Då ska vi gifta oss. Ha en stor fest och hylla kärleken vi känner för varandra. Spelar ingen roll vad du säger. Jag har världens finaste, snällaste, snyggaste och sexigaste man”, skrev Graaf i sin blogg.

Magdalena Graaf och Filip Larsson
Magdalena Graaf och Filip Larsson har varit ett par sedan 2010. Här ser vi dom på ett event år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag är irriterad och retlig"

Men precis som i alla relationer så finns det både toppar och dalar. Och det sistnämnda är något som Magdalena nu berättar om i sin populära blogg.

Det har varit full rulle för Magdalena med skolavslutningar, jobb, resor, gäster och barn. Magdalena betonar att hon älskar det – men att lite återhämtning kan vara välbehövligt.

"Vi ryker ihop jag och Filip, jag är irriterad och retlig. Vi tycker olika, och vi ser på ALLT just nu med olika glasögon. Jag tycker att han saknar verklighetsuppfattning, och han tycker att jag saknar verklighetsuppfattning. Jag vet att han gör massor här hemma. Jag tycker att HAN varit/är borta mycket, han tycker att han aaaaldrig är borta (typ) Jag säger att han alltid är i telefon när han är hemma. Han säger att han aldrig pratar i telefon eller jobbar", skriver Magdalena.

Slutligen tycks Magdalena ändå landa i ett beslut att hon ska kompromissa och "inte gnälla".

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf berättar ärligt och öppet om sin relation. Bildkälla: Karin Grip/SvD/TT Bild

Ärliga orden hyllas av läsarna 

Magdalenas läsare hyllar nu hennes ärlighet, och i kommentarsfältet strömmar de fina kommentarerna in.

"Tack för dina ärliga raka vardagsåsikter och tankar. För det finns hos oss alla. Vem har guld o röda rosor i en familj. Så de som vill lura sig på insta-fina bilder – ni har en precis likadan vardag som alla andra familjer. Ha en fin sommar och tack för att du skriver om just detta", skriver signaturen Eva.

"Älskar din ärlighet", kommenterar Lotta, medan läsaren Eve har en mer skämtsam ton: "Jag skulle ca 1 gång i veckan vilja kasta ut min man och byta lås på dörren".