Khloe Kardashians lögn avslöjad.
Khloe Kardashians nya lögn är avslöjad. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Khloé Kardashians nya lögn avslöjad – levde i förnekelse

Khloé Kardashian ljög sina 27 miljoner följare på Twitter rakt upp i ansiktet – nu avslöjar en källa att Khloé och Tristan Thompson inte ens var ihop när han kysste Jordyn Woods.


Det var i slutet av februari som det avslöjades att Khloé Kardashians pojkvän Tristan Thompson, 28, hade varit otrogen mot henne – med ingen mindre än modellen Jordyn Woods, 21. Jordyn var då bästa vän med Khloés lillasyster Kylie Jenner, 21.

Efter att otrohetsdramat uppdagades så gästade Jordyn Woods talkshowen Red Table Talk som leds av Jada Pinkett Smith. 

I talkshowen sa bland annat Jordyn att Tristan hade kysst henne på munnen. Hon menade också att hon inte var anledningen till att förhållandet mellan Tristan och Khloé hade tagit slut. Men Khloé hävdade att det var Jordyns fel att deras relation hade tagit slut.

"Du ÄR anledningen till att min familj splittrades", skrev Khloé på Twitter. För Jordyns del innebar uppståndelsen mängder av dödshot och näthat. Både mot Jordyn själv men även mot hennes lillasyster.

Tristan Thompson var otrogen med flera olika kvinnor innan han kysste Jordyn. Men Khloé förlät honom. Bilden är tagen i oktober 2017. Bildkälla: TMZ

Men nu visar det sig alltså att Khloé, 35, ljög hela tiden. Enligt källor till People så var Khloé och Tristan inte ens ett par när han kysste Jordyn.

– När dramat med Jordyn skedde så var inte Khloé och Tristan i ett riktigt förhållande. Det hade de inte varit på flera veckor. De firade inte ens alla hjärtans-dag tillsammans – vilket var precis innan han strulade runt med Jordyn, berättar källan.

Kylie Jenner och Jordyn Woods var bästa kompisar. Bildkälla: Stella Pictures

Trots det så var skandalen förödande för Khloé. Tillsammans med Tristan har hon dottern True, och hon hoppades att de skulle kunna återförenas igen.

– Men det betyder inte att det var över för Khloé. Det var väldigt svårt för henne att höra om Tristan och Jordyn. Men det var det som fick henne att inse att Tristan aldrig skulle förändras. Det var hjärtekrossande för henne. Hon hoppades alltid att det skulle lösa sig, för  det är vad hon ville för Trues skull. Hon ville att True skulle bo med bägge sina föräldrar, berättar källan vidare.

Khloe Kardashian och Tristan Thompson började dejta varandra år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!