Janet Jackson
Det har kommit uppgifter om att Janet Jackson har gjort otaliga plastikoperationer. - Foto: Stella pictures

Janet Jacksons nya skönhetsoperationer chockar fansen: "Helt annorlunda"

Janet Jacksons utseende har förändrats markant genom åren. Hon har erkänt att hon opererade sin näsa som tonåring, men det verkar inte ha stannat där. Nu kommer uppgifter om att hon gjort nya plastikoperationer.


Artisten Janet Jackson, 53, har sålt över 100 miljoner skivor genom åren och är lillasyster till Michael Jackson. 

Förutom för sitt artisteri har Janet fått mycket uppmärksamhet för henens påstådda plastikoperationer. Hon har erkänt att hon opererade näsan som tonåring, men har dementerat andra påstådda operationer.

Nu har uppgifter kommit om att sångerskan ska ha gjort en ansiktslyftning, ett ögonlockslyft och flertalet näsoperationer. 

Det har kommit uppgifter om att Janet Jackson har gjort ett helt gäng med nya plastikoperationer. Bildkälla: Twitter/Radaronline

Det är kändissajten Radaronline som pratat med flera amerikanska plastkirurger som menar att det är sannolikt att stjärnan gjort alla dessa plastikoperationer. 

– Jag tror att hon har gjort en ögonlocksoperation och ett ögonbrynslyft. Hon har också en mycket mindre näsa nu, hennes näsöppning har också gjorts mindre, säger Dennis Schimpf, som jobbar på en klinik i South Carolina till Radaronline. 

Han och fortsätter:

– Janets ansikte har blivit mer definierat med mer framstående kinder och läppar, troligen på grund av fyllmedel och kindimplantat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Janet Jackson har plastikopererat sig?
Tack för din röst!