Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos fans rasar efter detaljen i videon

- 01/07/2019, 17:23 -

Det är efter att Bianca Ingrossos senaste video släpptes som det blev en hel del diskussion i kommentarsfältet. Det hela gällde nämligen en grej som hon hade råkat glömma framme innan hon började filma.

Bianca Ingrosso är minst sagt en kvinna med många bollar i luften men trots att karriären går som en raket, förhållandet är på topp och sminkmärket CAIA säljer slut gång på gång så lyckas hon ändå ta sig tiden till att filma under sina dagar. Detta för att kunna dela med sig av sin vardag till sina följare. 

Bianca Ingrosso
Biancas karriär går spikrakt uppåt. Bildkälla: Dplay

Den här gången så ville Bianca visa hur det kan se ut under en typisk mysdag för familjen Wahlgren/Ingrosso. Detta inkluderade bland annat hundmys, häng i nya lägenheten samt inhandling för en stor middag hemma hos mamma Pernilla Wahlgren. 

Biancas fans är som vanligt lyriska över att hon släpper en video. Men denna gång ville de även passa på att skälla lite på en detalj i videon. 

Under en sekvens syns det nämligen ett cigarettpaket plus en tändare på bordet där hon sitter och pratar. Bianca har tidigare berättat att hon gärna feströker eller tar en cigg de dagar hon inte mår så bra. 

Men detta är någonting fansen inte planerar att släppa. Några av kommentarerna lyder:

"Det ligger ett ciggpaket och tändare på borde. Det ligger ett ciggpaket och tändare på bordet"

"Röker du Bianca eftersom det ligger cigg o tändare på bordet?"

"Varför ligger det cigg på bordet?????"

Bianca har ännu inte svarat på de ilskna kommentarerna. 

Läs mer: Philippe skulle greppa Biancas rumpa i smyg – fångades på film