Youtubestjärnorna Felicia Aveklew och Logan Paul.
Felicia Aveklew fick ett flörtigt meddelande från Youtubestjärnan Logan Paul. - Foto: Instagram, Stella Pictures.

Läs Logan Pauls flörtiga meddelande till Felicia Aveklew

Den amerikanska Youtubestjärnan Logan Paul passade på att försöka ragga upp Influencern Felicia Aveklew nu när han är i Sverige. Men Felicia är inte ett dugg intresserad – läs vad Logan Paul skrev till Felicia här.


Youtubeprofilen och Influencern Felicia Aveklew, 22, har snabbt blivit ett namn att räkna med. På Instagram har hon över 230 000 följare, och på Youtube kan Felicia stoltsera med nästan 182 000 prenumeranter. 

Felicias sminkvideos, selfies och personliga stil går onekligen hem i stugorna – men inte bara hos hennes många trogna fans.

Nu har nämligen den amerikanska Youtubestjärnan Logan Paul, 24, fått upp ögonen för Felicia. 

Youtubern Felicia Aveklew fick ett DM från Logan Paul. Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew

Logan Paul har – om man räknar gemensamt för alla hans kanaler – över 25 miljoner prenumeranter. Han har de senaste åren blivit omskriven för sina många kontroversiella skandaler. 

I början av 2018 möttes han av skarp kritik efter att ha filmat en död kropp och lagt ut på sin kanal. Artisten Zara Larsson är en av de som har riktat hårda ord mot Youtubestjärnan.

– Kn*lla den här snubben, helt ärligt, skrev Zara upprört på sin Twitter.

Logan Paul är just nu i Sverige. Bildkälla: Stella Pictures.

"Tycker inte om saker han har gjort"

Felicia Aveklew är inte heller imponerad av Logan Paul, och särskilt inte hans taffliga försök att få hennes uppmärksamhet. Logan Paul befinner sig just nu i Sverige, och här på svensk mark så passade han på att glida in i Felicias direktmeddelanden på Instagram...

"Jag är i Sverige, låt oss dansa", skrev han följt av en dansande Flamenco-emoji.

Logan Paul gled in in Felicia Aveklews DM:s...Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew, Svenska Youtbers

Men hos Felicia får han noll napp. På sin Instagram Story berättar Felicia om varför hon inte är ett dugg intresserad av Youtubestjärnans invit. Ett fan frågar Felicia varför hon inte vill träffa Logan Paul, och Felicia svarar då kort och koncist.

"1. Tycker inte om X antal saker han gjort. 2. Är inte intresserad. 3. Har pojkvän", skriver hon.

Men Felicia Aveklew var inte ett dugg intresserad. Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew, Svenska Youtbers


Cirkulera, Logan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.