Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Läs Logan Pauls flörtiga meddelande till Felicia Aveklew

- 10/07/2019, 10:04 -

Den amerikanska Youtubestjärnan Logan Paul passade på att försöka ragga upp Influencern Felicia Aveklew nu när han är i Sverige. Men Felicia är inte ett dugg intresserad – läs vad Logan Paul skrev till Felicia här.

Youtubeprofilen och Influencern Felicia Aveklew, 22, har snabbt blivit ett namn att räkna med. På Instagram har hon över 230 000 följare, och på Youtube kan Felicia stoltsera med nästan 182 000 prenumeranter. 

Felicias sminkvideos, selfies och personliga stil går onekligen hem i stugorna – men inte bara hos hennes många trogna fans.

Nu har nämligen den amerikanska Youtubestjärnan Logan Paul, 24, fått upp ögonen för Felicia. 

Felicia Aveklew
Youtubern Felicia Aveklew fick ett DM från Logan Paul. Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew

Logan Paul har – om man räknar gemensamt för alla hans kanaler – över 25 miljoner prenumeranter. Han har de senaste åren blivit omskriven för sina många kontroversiella skandaler. 

I början av 2018 möttes han av skarp kritik efter att ha filmat en död kropp och lagt ut på sin kanal. Artisten Zara Larsson är en av de som har riktat hårda ord mot Youtubestjärnan.

– Kn*lla den här snubben, helt ärligt, skrev Zara upprört på sin Twitter.

Logan Paul
Logan Paul är just nu i Sverige. Bildkälla: Stella Pictures.

"Tycker inte om saker han har gjort"

Felicia Aveklew är inte heller imponerad av Logan Paul, och särskilt inte hans taffliga försök att få hennes uppmärksamhet. Logan Paul befinner sig just nu i Sverige, och här på svensk mark så passade han på att glida in i Felicias direktmeddelanden på Instagram...

"Jag är i Sverige, låt oss dansa", skrev han följt av en dansande Flamenco-emoji.

Logan Paul
Logan Paul gled in in Felicia Aveklews DM:s...Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew, Svenska Youtbers

Men hos Felicia får han noll napp. På sin Instagram Story berättar Felicia om varför hon inte är ett dugg intresserad av Youtubestjärnans invit. Ett fan frågar Felicia varför hon inte vill träffa Logan Paul, och Felicia svarar då kort och koncist.

"1. Tycker inte om X antal saker han gjort. 2. Är inte intresserad. 3. Har pojkvän", skriver hon.

Felicia Aveklew
Men Felicia Aveklew var inte ett dugg intresserad. Bildkälla: Instagram/feliciaaveklew, Svenska Youtbers


Cirkulera, Logan!