Isabella Löwengrips lyxsemester – hyrt hus för en miljon kronor

- 10/07/2019, 16:32

Isabella Löwengrip har ett hyrt riktigt maxat hus i Frankrike. I fem veckor ska Isabella och hennes barn leva gott i Sainte Maxime på franska rivieran. Men billigt är det inte – hela en miljon kronor betalar Isabella för drömboendet.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har jobbat stenhårt den senaste tiden. Profilens plan är att lämna Sverige till förmån för New York. Men innan Isabella ska börja pendla mellan Stockholm och "äpplet" så ser hon till att ta lite välbehövlig semester.

Isabella har hyrt ett hus i Sainte Maxime i Frankrike. I samma ort, som ligger härligt benägen på franska rivieran, så har faktiskt även den svenska kungafamiljen sitt sommarhus – och där var prins Carl Philip och prinsessan Sofia nyligen och firade midsommar.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip är redo för semester! Bildkälla: Stella Pictures

Tidigare i veckan landade Isabella och hennes barn Sally och Gillis i Frankrike, och där kommer familjen att stanna i fem veckor. Med på semestern är även Isabellas personal Lovisa och Ida. Isabellas ex-make Odd Spångberg kommer även han ner senare.

Isabella Löwengrip
Härifrån har Isabella Löwengrip en härlig utsikt. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Min belöning efter en intensiv vår" 

I sin blogg berättar Isabella om den härliga tillvaron i solen.

"Första dagen i huset! Sovmorgon, frukost på terassen, bad i poolen, jag tog en promenad innan det blev för varmt ute och hittade världens bästa träningstrappa", skriver Isabella.

På Instagram har Isabella visat både bilder och videos från det drömmiga huset – men billigt är det inte. Enligt Bloggbevakning kostar huset över 200 000 kronor i veckan, alltså en miljon kronor för hela perioden på fem veckor.

Isabella Löwengrip
Poolen ser inte dum ut! Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

"Jag ser lite frågor kring om jag har hyrt och betalat huset själv och det är klart att jag har det (!). Det är min belöning efter en intensiv vår. Det bokades redan i februari så att jag skulle ha ett belöningsmål att springa mot. Jag fungerar ju så. Och nu är jag här. Det tycks alltid vara lite svårt för folk att acceptera att jag är 28 år och kan betala för mig själv", skriver Isabella i sin blogg.

Se mer av Isabellas hus i klippet ovan!