Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Benjamin Ingrossos ärliga ord om kärlekslivet

- 11/07/2019, 11:27

I våras bekräftade Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark att de valt att gå skilda vägar. Benjamin har skrivit musik om sina känslor och nu öppnar han upp sig om hur kärlekslivet ser ut efter det tuffa uppbrottet.

Häromdagen såg vi Benjamin Ingrosso, 21, göra succé på Allsång på Skansen tillsammans med parhästen Felix Sandman, 20. 

Bland annat framförde de hitlåten ”Happy thoughts” som handlar om att komma över sitt ex. 

Och inspirationen till att skriva låten kom givetvis från Benjamin Ingrossos tuffa uppbrott från Linnea Widmark, 23. De var tillsammans till och från under sex år men valde att gå skilda vägar i våras. 

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark valde att gå skilda vägar i våras. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

"Min terapi" 

Det verkar som att vi kommer att få höra mer om Benjamins kärleksliv genom hans musik i framtiden. 

– De låtarna som kommer framöver från mig kommer nog vara väldigt mycket om det stadiet jag var/är i. Man vill beröra och skriva av sig, det är väl min terapi typ, säger Benjamin Ingrosso till Nöjesbladet. 

Trots att han bearbetar mycket genom att skriva musik verkar Benjamin inte vara redo för att ge sig in i dejtingdjungeln ännu. 

– Det står väldigt stilla just nu. Jag jobbar på mig själv och håller på att göra klart min platta. Jag har typ inte tid. Sen vill jag inte söka efter ett nytt förhållande just nu. Jag ska vara med familj och vänner, säger han i samma intervju. 

Har du varit med om ett tufft uppbrott?