Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Penny Parnevik om smärtan: "Har blåmärken revbenen"

- 11/07/2019, 12:22 -

Penny Parnevik och Douglas Murray blir snart föräldrar – Penny är gravid i åttonde månaden. Men tiden är allt annat än en dans på rosor för tv-profilen. Nu berättar hon om den tuffa smärtan.

Det var i slutet av februari som tv-profilen och influencern Penny Parnevik, 22, meddelade den härliga nyheten – hon och fästmannen Douglas Murray, 39, ska bli föräldrar! 

I augusti beräknas den lilla knodden se dagens ljus för första gången. På Instagram har Penny uppdaterat sina hundratusentals följare om hur graviditeten fortlöper, och det fullkomligen lyser om Penny.

Penny Parnevik och Douglas Murray
Douglas Murray och Penny Parnevik blir föräldrar om en månad! Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

Men självklart är det inte bara en dans på rosor att bära på en liten bebis i magen i nio långa månader...

"Jag har blåmärken på revbenen efter allt sparkande, min hud tänjs ut och går sönder, min navel kämpar på för glatta livet, haha. Jag ser inte ut som förr, jag känner mig inte så heller, och jag tänker inte ens på samma sätt som jag gjorde för åtta månader sen. Min kropp och mitt sinne förbereder mig på att bli mamma och jag är så rädd och så redo", skriver Penny.

Penny Parnevik
Penny Parnevik visar sin gravidmage på Instagram. Bildkälla: Instagram/pennyyparnevik

Till texten visar hon en bild på sig själv där hon sitter på en klippa, med havet i bakgrunden.

"Den här är för att omfamna och utstå varje förändring, smärta och prövning som kommer med den här graviditeten", avslutar hon.

I kommentarsfältet möts nu Penny av oändligt mycket värmande och peppande kommentarer från sina fans. Några av dom lyder: 

"Du är skapt för det här. Tror du vet det också, men det är först nu det helt plötsligt blev på allvar. Du ska verkligen bli förälder. Det bästa och svåraste jobbet någonsin. Men det är underbart. Din kropp är underbar!"

"Du är en krigare! Du kan göra vad som helst, särskilt det här!"

"Så jävla coolt! lycka till med allt, häftigt vad en kvinnlig kropp kan göra"

"Du är helt magisk Penny! Wow!"