Missade du när Aleks råkar göra det supergulliga i Kenzas förlossningsvideo?

Kenza Zouiten Subosic delade under torsdagen sin förlossningsvideo som i skrivande stund setts av omkring en halv miljon människor.


Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic blev för knappa månaden sedan föräldrar till en liten pojke som ska heta Nikola. Familjelyckan har varit total och överallt på parets sociala medier har man kunnat följa deras mysiga dagar fyllda av babygos, promenader och kvalitetstid. 

Resan har inte varit helt enkel för paret som fick kämpa för sin lille krabat. Detta berättade Kenza om i en av sina videos. 

Kenza berättade om sin resa i en video. Bildkälla: Youtube

"Efter utredning på IVF-kliniken visade det sig vara värre än vad vi hade kunnat tänka oss. Jag närmar mig klimakteriet. 26 år gammal fick jag höra att mina ägg snart är slut och att vi kanske behöver fundera på äggdonation", skriver hon. 

En lång period av dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon och smärta följde – men dagen kom sedan då ett riktigt chockbesked skulle landa i deras knä. 

Precis när Kenza skulle till att påbörja sin tredje IVF-behandling så blev hon gravid naturligt.  

Nu har Kenza publicerat sin förlossningsvideo som i skrivande stund setts av en halv miljon människor under loppet av ett dygn. Och videon är minst sagt stark – likaså reaktionerna. 

En av videons sötaste scener som utspelar sig är när Aleks ska klippa navelsträngen – och är lite nervös så han vet inte riktigt vart han ska klippa. Detta får Kenza att le och barnmorskan hjälper honom till navelsträngen är av. 

Kenzas förlossningsvideo har setts av snart en halv miljon människor. Bildkälla: Youtube

Hämta näsdukar och se hela videon här. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett förlossningsvideon?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

1 timme sedan
Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

1 timme sedan
Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.