Tisdag 24 Maj
Stockholm

Missade du när Aleks råkar göra det supergulliga i Kenzas förlossningsvideo?

Kenza Zouiten Subosic delade under torsdagen sin förlossningsvideo som i skrivande stund setts av omkring en halv miljon människor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleks Subosic blev för knappa månaden sedan föräldrar till en liten pojke som ska heta Nikola. Familjelyckan har varit total och överallt på parets sociala medier har man kunnat följa deras mysiga dagar fyllda av babygos, promenader och kvalitetstid. 

Resan har inte varit helt enkel för paret som fick kämpa för sin lille krabat. Detta berättade Kenza om i en av sina videos. 

Kenza berättade om sin resa i en video. Bildkälla: Youtube

"Efter utredning på IVF-kliniken visade det sig vara värre än vad vi hade kunnat tänka oss. Jag närmar mig klimakteriet. 26 år gammal fick jag höra att mina ägg snart är slut och att vi kanske behöver fundera på äggdonation", skriver hon. 

En lång period av dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon och smärta följde – men dagen kom sedan då ett riktigt chockbesked skulle landa i deras knä. 

Precis när Kenza skulle till att påbörja sin tredje IVF-behandling så blev hon gravid naturligt.  

Nu har Kenza publicerat sin förlossningsvideo som i skrivande stund setts av en halv miljon människor under loppet av ett dygn. Och videon är minst sagt stark – likaså reaktionerna. 

En av videons sötaste scener som utspelar sig är när Aleks ska klippa navelsträngen – och är lite nervös så han vet inte riktigt vart han ska klippa. Detta får Kenza att le och barnmorskan hjälper honom till navelsträngen är av. 

Kenzas förlossningsvideo har setts av snart en halv miljon människor. Bildkälla: Youtube

Hämta näsdukar och se hela videon här. 

Har du sett förlossningsvideon?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela