Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos fans i bråk om Philippe Cohen

- 13/07/2019, 13:48 -

Det är fortfarande väldigt oklart vad som händer mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Profilerna har avföljt varandra på Instagram och Bianca har rest iväg utan Phillipe till Palma.

Det var i slutet av förra året som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar. Paret hade några månader innan flyttat isär men sedan valde Phillipe att lämna relationen. 

Under pressträffen för Wahlgrens värld i januari bekräftade Bianca att hon var singel och ett par månader senare fick fansen se en förkrossad Bianca i Wahlgrens värld då filmteamet följt familjen Wahlgren/Ingrosso under deras familjeresa i Thailand. 

Men några månader gick och tillslut kom ett sms från Phillipe där han skrev att han ville få tillbaka Bianca. 

I alla Biancas vloggar och Instagramstories har Phillipe synts till och paret har minst sagt spenderat mycket tid tillsammans.  Det var därför det kom som en chock för många när Bianca och Phillipe plötsligt avföljde varandra på Instagram.

Bianca åkte strax efter iväg med två vänner till Palma – utan Phillipe. 

Men då det är offentliga personer vi pratar om så är det såklart folk som ska lägga sig i. 

Phillipe Cohen
Det diskuteras hejvilt i Phillipes kommentarsfält. Bildkälla: Instagram
'

I Phillipes kommentarsfält diskuteras det nu vilt och fansen ligger minst sagt i två läger.

Phillipe har ännu inte valt att svara på någon av kommentarerna.