Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

På ensamresan – Bianca Ingrosso har mobilförbud

- 15/07/2019, 10:07 -

Bianca Ingrosso befinner sig för tillfället i Palma tillsammans med sina vänner Melina och Jacob. Men fortfarande ekar Phillipe Cohen med sin frånvaro. I en ny video berättar även Bianca att hon har mobilförbud.

Det var i slutet av förra året som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar. Paret hade några månader innan flyttat isär men sedan valde Phillipe att lämna relationen. 

Under pressträffen för Wahlgrens värld i januari bekräftade Bianca att hon var singel och ett par månader senare fick fansen se en förkrossad Bianca i Wahlgrens värld då filmteamet följt familjen Wahlgren/Ingrosso under deras familjeresa i Thailand. 

Men några månader gick och tillslut kom ett sms från Phillipe där han skrev att han ville få tillbaka Bianca. 

I alla Biancas vloggar och Instagramstories har Phillipe synts till och paret har minst sagt spenderat mycket tid tillsammans.  Det var därför det kom som en chock för många när Bianca och Phillipe plötsligt avföljde varandra på Instagram.

Bianca Ingrosso
"Jag får inte" svarar Bianca när Melina frågar varför hon inte kan lägga upp en story. Bildkälla: Instagram

Bianca åkte strax efter iväg med två vänner till Palma – utan Phillipe. Vännerna är  Melina Hultner och Jacob Criborn.

I en tidigare video har Bianca berättat att hon under sitt förra uppbrott med Phillipe hade stenkoll på alla som kommenterade på hans bilder. Detta skulle kunna ha någonting att göra med hennes nya beslut. På semesterbilderna på mamma Pernilla Wahlgrens blogg syntes Bianca på var och varannan bild med sin telefon i handen. 

Under gårdagens middag på La Perla Ingrosso säger nämligen Bianca att hon nu har mobilförbud. 

– Ska inte du också filma en story?, frågar Melina. 

– Nej... jag får inte. Jag har mobilförbud, svarar då Bianca. 

Vad förbudet beror på är ännu oklart. 

Sitter du mycket med din telefon?