Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är allting som hänt mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

- 16/07/2019, 11:47

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens förhållande har engagerat många. I skrivande stund är det något oklart vad statusen är mellan profilerna, och för att du ska få lite bättre koll får du här veta allt som hänt.

Bianca Ingrosso, 24, och den hunkige göteborgskillen Phillipe Cohen, 25, är några av Sveriges för tillfället mest omskrivna profiler, och folk kan helt enkelt inte få nog av dem. Paret träffades redan vid 16 och 17-års ålder och har mer eller mindre hållit ihop sedan dess. 

Men för ett par veckor sedan började Biancas fans spekulera i vad som egentligen hänt mellan Bianca och Phillipe. De har nämligen avföljt varandra på sociala medier och Bianca har tagit sitt pick och pack och rest till Palma. Hon har för tillfället mobilförbud och enligt fansens spekuleringar är det för att hon inte kan hålla sig från att stalka Phillipe, vilket hon sagt att hon gjorde sist de gjorde slut'.

– Jag hade stenkoll på alla hans kommentarer, berättade hon då. 

Bianca och Phillipe
Bianca och Phillipe träffades redan när de var 16 och 17 år. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Förhållandet har varit fullt av passion men har även kantats av en hel del bråk och uppbrott, vilket Bianca berättat om i sin podd "Alice och Bianca – har man sagt A måste man säga B".

Men om du har dålig koll på deras gemensamma resa fram tills idag så får du här en liten genomgång på lite av det som hänt. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cogen är uppväxta på olika ställen då Phillipe är född och uppvuxen i Göteborg och Bianca i Stockholm. Men deras vägar korsades tidigt ändå. De träffades första gången på ett uteställe i Marbella när Bianca var 16 år och Phillipe 17 år. 

Men ingenting hände mellan dem då. Istället hade Phillipe hånglat med två av Biancas kompisar – vilket hon skämtsamt berättat om i Wahlgrens värld.

– Jag låg bredvid dem medan de höll på, sa hon då.

Så de blev tillsammans

Efter cirka två år sågs de på nytt i Stockholm ute på Cafe Opera – och då sa det klick. De träffades via gemensamma vänner och började då att prata med varandra. Det hela slutade med att paret gick hem tillsammans, och efter det så fortsatte de att umgås. 

"Blev dumpad på en trappa"

Parets relation har här mer eller mindre rullat på i det lugna under ett par år.  Men i april 2017 var Bianca med i Daniel Redgerts podd "Tankar med". Där berättar hon att hon blivit dumpad av Philippe två gånger under deras tid tillsammans. Första gången hade ägt rum för ett par år innan intervjun under en utekväll i Göteborg. Daniel hade då sett Bianca sitta och gråta på en trappa vid klubben "Push".

– Vad som hade hänt? Vi hade haft ett stort bråk som slutade med att han dumpade mig, berättade Bianca då.

Paret valde att bli tillsammans igen. Men det skulle komma till att bli lite tokigt  den gången också. Phillipe gjorde slut ännu en gång 2017 och var anledningen till varför Bianca hade det väldigt jobbigt under inspelningen av Wahlgrens värld. 

Bianca Ingrosso
Bianca var helt förkrossad efter att Phillipe lämnat henne. Bildkälla: Dplay

– Han sa att han hade tappat känslorna. Jag var ett nervvrak i en vecka. Jag kunde inte äta och jag kunde knappt dricka vatten. Jag låg bara och grät, berättade Bianca.

"Fick ett sms från Phillipe"

Under inspelningen av Wahlgrens värld pratar Bianca mycket om sitt break up och tittarna fick se henne gråta några gånger under inspelningen. Under ett avsnitt (vilket ägde rum under sommaren) får dock Bianca ett sms helt plötsligt, som råkar vara från just Phillipe. 

– Det står att han saknar mig och att han gjorde ett fett misstag. Han skriver även att det är någonting som saknas i hans liv för att han ska kunna känna sig lycklig, och det är moi, läste Bianca från telefonen till sin vän Melina Hulten

Paret blev tillsammans igen vilket Bianca bekräftade på sin blogg under sommaren. Hon berättade även då i en video att hon gjort slut med Phillipe för ett par år sedan. Hur det gick till gick hon inte in på.

– Vi är väldigt kära och vill verkligen vara med varandra. Jag har gjort slut med honom också och sedan insett att det inte var vad jag ville. Sedan gjorde han slut med mig och insåg samma sak, sa hon då. 

Men detta skulle komma att bli långt ifrån det sista uppbrott paret skulle komma att ha. 

2018 flyttade paret ihop i Norra djurgårdsstaden efter många års distansförhållande – vilket inte gick sådär jättebra. Efter en del stormiga bråk flyttade Phillipe slutligen ut och det hela slutade med ett break up. 

Bianca Väntade sedan på att Phillipe skulle höra av sig. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

"Har träffat en ny"

Denna gång fick Bianca en "sluthippa" för att välkomna henne in i singellivet. Hon började även att dejta en ny kille som hon kände att det ev skulle kunna bli någonting med. 

– Han var intresserad av mig och jag var intresserad av honom, sa Bianca då. 

Men det var en sak som kom och satte en ordentlig käpp i hjulet för den relationen. 

Hon började nämligen att träffa en annan. Någon som skulle visa sig vara Phillipe. Detta höll hon länge hemligt för sina följare. 

Bianca berättade då att Phillipe hade skickat ett sms där han skrev att han saknade henne och ville ha tillbaka henne. Hon accepterade hans förfrågan och de blev tillsammans igen. 

I samma veva hade Bianca och Alice Stenlöf sin showcast då de fyllde Globen. Phillipe befann sig inte på plats men skrev ut ett väldigt kärleksfullt meddelande till Bianca på sin Instagram. 

Bianca Ingrosso
Phillipe skrev en kärleksfull text till Bianca. Bildkälla: Phillipe Cohen Instagram

Överallt på Biancas sociala medier syntes Pillipe och paret var tillsynes kärare än någonsin. Men Bianca berättade då att det inte enbart var guld och gröna skogar. 

– Alltså vi bråkar ju lite då och då, det gör vi faktiskt. Och hela den här grejen med att han dumpade mig tidigare ligger och skaver vilket jag drar upp i tid och otid, berättar hon i podden. 

– Men vi älskar varandra och vet att vi vill vara med varandra, avslutade hon.

Efter många mysvideos och härliga instastories tillsammans så blev det plötsligt tyst. I samma veva avföljde Bianca och Phillipe varandra på Instagram, och Bianca drog iväg till Palma där hon sedan satte sig på mobilförbud. 

Vad vi kan tyda av Phillipes sociala medier så lagat han mycket mat och avnjuter en kall öl på sitt stammishak i Stockholm. Men Bianca – hon lyser med sin frånvaro.