Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kylie Jenner till rasande attack efter bikinibilden

- 16/07/2019, 14:27 -

Kylie Jenner blev rasande när hon såg kommentaren –  och satte ner foten rejält. Och Kylies hårda ord är inget för den känsliga...

Sedan Kylie Jenner, 21, och Jordyn Woods, 21, bröt sin vänskap så har Kylie umgåtts allt mer med sin kompis Anastasia "Stassie" Karanikolaou, 22. Kylie och Stassie har känt varandra i nästan tio år, men det är först nu som de verkligen är som ler och långhalm.

På Instagram har Kylie idag över 140 miljoner följare. Stassie har betydligt färre, men hon behöver inte känna sig eftersatt med sina fem miljoner följare på Instagram. Men självklart är det inte bara fans som kommenterar – även Stassie får elaka kommentarer från troll där ute.

Kylie Jenner och Stassie
Kylie Jenner och Stassie är nu på semester tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

I måndags la Stassie ut en bikinibild på sig själv, och trots att över 720 000 likes har trillat in så fanns det vissa som höjde på ögonbrynen. En person kommenterade att Stassie borde ta bort bilden.

Stassie
Stassie bjöd sina följare på den här bilden. Bildkälla: Instagram/stassiebaby

"Jag skulle radera den här bilden. Huden skrynklar sig vid dina privata delar. Det gör att bilden ser redigerad ut", skrev personen.

Men Kylie kom snabbt till Stassies försvar – och satte ner foten rejält.

"Lämna hennes tjocka lår och feta fi**a utanför det här!!!!!", skrev en rasande Kylie.

Kylie Jenner
Kylie Jenner ryckte ut till bästisens försvar. Bildkälla: Instagram/stassiebaby

Även Stassie valde att svara på trollets kommentar: "Eeeeeh, bilden skulle retuscherad ut om jag hade tagit bort den skrynkliga huden", skrev hon.