Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso ryter ifrån till sina följare: "Nu får ni sluta"

- 16/07/2019, 17:25 -

Bianca Ingrosso befinner sig i skrivande stund i Palma tillsammans med två nära vänner. Under sin semester passade hon på att att ta en vacker bild hon la upp på sin story. Men reaktionerna blev delade.

Bianca Ingrosso, 24, befinner sig i skrivande stund i Palma tillsammans med två av sina närmsta vänner. På hennes Instagramstory har man sett sällskapet mysa omkring vid strandpromenaden, avnjuta goda middagar på pappa Emilios restaurang La Perla Ingrosso. 

Men utöver sina alla härliga uppdateringar från den fina semestern har Bianca även valt att säga några väl valda ord till sina följare. Hon har nämligen fått nog av en sak som många påpekat. 

Nämligen att hon retuscherar sig själv smalare på sina bilder. 

Det hela började för någon månad sedan då Bianca efter en plåtning fick en hög av dm:s från folk som undrade varför en stång i bakgrunden var sned. 

Bianca Ingrosso
Bilden som väckte uppmärksamhet. Bildkälla: Inastagram/Biancaingrosso

"När man är amatör på att photoshopa bilder... Man ser vid armen. Lägg ner med sånt istället!! Du har redan fin kropp", skrev en användare. 

"Ajdå pinsam Photoshop fail. Den sved Bianca", kommenterade en annan

Bianca Ingrosso
Bianca såg rött. Bildkälla: Instagram

Bianca blev då rasande och sa att detta inte alls var sant. 

Bianca Ingrosso
Bianca ryter till efter påhoppen. Bildkälla: Stella Pictures

Nu har hon på nytt mött anklagande kommentarer vilket slutligen fick henne att skriva ut ett meddelande.