Måndag 15 Aug
Stockholm

Anton Hagmans ärliga ord om uppbrottet med Wilma Holmqvist

Anton Hagman och Wilma Holmqvist
Anton Hagman och Wilma Holmqvist har valt att gå skilda vägar. Foto: Stella pictures/Instagram

För ett par månader sedan nåddes vi av beskedet att Anton Hagman och Wilma Holmqvist valt att gå skilda vägar. Anton öppnar nu upp sig om uppbrottet i en exklusiv intervju med Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Artisten Anton Hagman, 20, tävlade i årets Melodifestival med låten ”Känner dig”. Låten var en kärlekshyllning till dåvarande flickvännen och influencern Wilma Holmqvist, 20. Men för ett par månader sedan fick vi veta att de inte längre är ett par. 

De hade varit tillsammans i två år när de förra sommaren meddelade att de gått skilda vägar. Sedan hittade de tillbaka till varandra igen. Men kärleken höll alltså inte. 

När Nyheter24 träffade Anton Hagman berättade han om sina blandade känslor efter uppbrottet. 

– Jag har mått både piss och mått bra. Repandet i Malmö räddade mig. Att få en ny gemenskap, en ny kompiskrets, att gå upp varje morgon, repa hela dagarna och träna hjälpte mig jättemycket, säger Anton Hagman. 

Hur kom ni fram till att gå skilda vägar? 

– Det var på ett ganska fint sätt. Vi var båda två jättekära i varandra. Men vi gick inte ihop, det är svårt att sätta ord på det fortfarande. Sen bestämde vi att om vi ska funka någonsin, om vi ska vara vänner och ha en bra relation, så måste vi vara ifrån varandra en stund. Och då gjorde vi slut. 

Anton Hagman och Wilma Holmqvist valde att gå skilda vägar för ett par månader sedan. Bildkälla: Instagram/wilmaholmqvist

Anton berättar att trots uppbrottet så hörs han fortfarande med Wilma. 

– Vi försöker att inte prata så mycket. Men vi har ändå varit bästa vänner och hon är fortfarande min bästa vän, det försvinner ju inte bara, säger Anton. 

På frågan om vem Antons största kändiscrush är svarar han Wilma. 

– Jag säger Wilma för att det fortfarande är så. Hon är fortfarande nummer ett för mig. 

Anton är just nu aktuell med singeln ”Har du tid” som visar en lite ny sida av honom. Låten handlar om dåliga relationer och att man ska strunta i det komplicerade och försöka vara lugn. 

Och i höst väntar musikal i Malmö för Anton. Han ska spela Danny Zuko i musikalen Grease på Nöjesteatern i Malmö. 

Se Nyheter24:s exklusiva intervju med Anton Hagman i klippet ovan! 

Tror du att Anton och Wilma kommer att bli tillsammans igen?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.