Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anton Hagman om den mystiska klubbtjejen: "Ville kyssa mig"

- 17/07/2019, 14:54

Artisten Anton Hagman har precis släppt sin nya singel "Har du tid?". När Nyheter24 träffade honom på en intervju så berättar han om sina sjukaste fa-upplevelser.

Den 20-årige Anton Hagman slog igenom under Melodifestivalen 2017 med låten "Kiss You Goodbye" och tog sig hela vägen till final. I år ställde han upp i musiktävlingen igen med bidraget "Känner dig", men gick inte vidare från deltävlingen.

Nu är han aktuell med ny musik och singeln "Har du tid?"

När Nyheter24 träffade profilen så berättade han om några galna möten med sina fans. För cirka två veckor sedan gick Anton nämligen ut på klubb när han stötte på en mystiskt tjej.

– Hon kom fram med sin kompis och sa: ”Hej skulle jag kunna få kyssa dig?”, säger han till Nyheter24.

Anton säger att han blev helt chockad av hennes kyssförfrågan och blev snabbt obekväm i situationen. Och det fick han att avvisa det plötsliga raggförsöket. Det var dock inget som uppskattades av tjejen på klubben.

– Då sa hon: Vem fan tror du att du är? Du tror så jävla mycket om dig själv, säger Anton.

Hörde du någonting från henne sen?

– Nej, haha.

Du är ju ganska nybliven singel, får du mycket ragg?

– Det är faktiskt många som skriver, men det är lite sjukt hur folk ser på sociala medier. ”Är han singel, då skriver jag!”. Men som sagt så gillar jag inte så ytliga relationer. Jag gillar när det blir intimt, det där känns onödigt på något sätt.

Anton Hagman
Anton Hagman blev chockad när tjejen bad om en kyss.
Skulle du vilja kyssa Anton Hagman?