Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos vilda fest med Hov1-Dante

- 18/07/2019, 10:52 -

Det var under onsdagskvällen som Bianca Ingrosso och Melina unnade sig ett riktigt utskjut borta i Palma. Men de var inte ensamma, med dem var nämligen Hov1-profilen Dante Lindhe och Youtubestjärnan Amanda Strand.

Bianca Ingrosso befinner sig i skrivande stund i Palma tillsammans med vännerna  Melina Hultner och Jacob Criborn. Trion har spenderat sina dagar på strandpromenaden, shoppat och myst på lyxiga restauranger. Under veckans gång anlände även Biancas bror Benjamin Ingrosso för att syskonens pappa Emilio Ingrosso fyller år. 

Kvällen spenderades tillsammans med släkt och vänner på restaurangen La Perla Ingrosso och gänget såg ut att ha en fantastisk kväll. Det bjöds på en rad olika lyxrätter, sång, tal och presenter. 

Bianca Ingrosso
Bianca passade på att lägga upp en selfie. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Och gårdagskvällen blev absolut inte sämre. Sällskapet drog ut på galej då Jacob som arbetar som DJ hade spelning på en klubb i Palma. Och det blev minst sagt en vild kväll.

Anslöt sig till sällskapet gjorde även Hov1-profilen Dante Lindhe och Youtubestjärnan Amanda Strand som är där på semester. Med var även Åsa Ingrossos dotter Lina Björling

Bianca Ingrosso
I slutet av kvällen var Bianca lite småtrött. Bildkälla: Lina Björling Instagram

Sällskapet såg ut att ha en fantastisk kväll, och den hårt arbetande karriärskvinnan Bianca kände sig minst sagt slut inpå småtimmarna. 

– Det enda jag vill är att gå hem, säger hon i videon. 

Klipp från den härliga kvällen ser du i spelaren ovan.