Laila Bagge om operationerna
Laila Bagge berättar om skönhetsingreppet – och avslöjar vilka operationer hon aldrig kommer att göra. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Laila Bagge om operationen: "Har du vilt sex kanske de flyger iväg"

Det är i "Framgångspodden" som Laila Bagge berättar om när hon gjorde fillers – och det blev helt misslyckat. Dessutom avslöjar hon vilka skönhetsingrepp hon aldrig kommer att göra.


Tv-profilen Laila Bagge, 46, har tidigare berättat att hon vintern 2015 gjorde fillers i sina läppar. Något som hennes sambo Korosh Kananian, 28, inte var särskilt förtjust i. Inte heller Laila blev nöjd. 

– När jag kom hem så fick jag en sådan utskällning av min man. Han sa "gör du det där en gång till, då går jag ut genom dörren. Vad fan", och jag sa "Jag vet, förlåt, förlåt, jag ska aldrig prova igen", berättade Bagge i Rix Morronzoo.

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: Instagram/lailabagge

"Läpparna var ute och gick med mig"

När Laila gästar Framgångspodden får hon frågan av programledaren Alexander Pärleros om hon gör några skönhetsingrepp så som Botox och fillers.

– Nej, det gör jag inte. Jag är clean än så länge, säger Laila. Men om hon i framtiden känner att hon vill göra något fix så har hon inte stängt dörren helt för möjligheten att hjälpa naturen på traven.

Laila Bagge testade att göra fillers – men ångrade sig nästan direkt. Bildkälla: Stella Pictures

Pärleros frågar sedan om just Korosh reaktion på hennes tidigare skönhetsingrepp. 

– Jag har ju alltid haft supersmala läppar, dom syns ju inte. Så jag tänkte att jag skulle prova, men det passade inte mig. Det såg ut som att läpparna var ute och gick med mig. Och då sa Korosh det att ”jag älskar dig så som du såg ut, varför ska du hålla på med sånt där jävla skit", och då skämdes jag lite, berättar Laila.

– Det putade och det funkade inte för mig. Det var inte snyggt. Det såg ju gjort ut. Det såg inte ut som att det var jag, säger Laila.

"Hålla på med implantat i röven"

Pärleros frågar även om det finns någon operation som Bagge aldrig kommer att göra.

– Inte rumpimplantat, det är farligt. Det är jättefarligt. Hålla på med implantat i röven som du ska sitta på, det känns väldigt farligt. Men det är väl en sak om du gör i brösten för du sitter ju inte med tuttarna. Tänk att sitta på de där kuddarna hela tiden, eller har du vilt sex så kanske de flyger iväg också. Det känns jättekonstigt att ha två kuddar i röven, säger Laila.

Att operera rumpan, som till exempel Kylie Jenner har gjort, är inget för Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon förklarar att hon inte är emot skönhetsoperationer så länge det ser naturligt ut.

– Väldigt många i Sverige är emot det, dom tycker att man inte ska göra någonting. Men så länge det inte går till överdrift och att det inte handlar om att du har ett dåligt självförtroende så börjar man ändra allting och till slut ser man ut som dom här Hollywoodstjärnorna som inte ens kan blunda för att dom är så åtstramade, dom ser ständigt förvånade ut, säger Laila.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.