Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alexandra Nilsson hyllas efter ärliga bilden

- 18/07/2019, 12:14 -

Alexandra Nilsson skrev ut en pepplista till sina följare. Till pepplistan publicerade hon även en bild. En bild som hon inte lagt ut för ett par år sedan.

Alexandra Nilsson njuter av sommaren tillsammans med pojkvännen Andreas Hellmers. På hennes sociala medier visar hon dagligen upp sina äventyr och hon sannerligen ut att "enjoy the good life". 

Alexandra har tidigare gått ut och berättat om sina tidigare år då hon led av anorexia och har många gånger varnat sina läsare om att inte titta på hennes videos om det om de känner att de blir triggade. 

– Jag fick ångest över att äta en banan, men jag var tvungen att göra det innan min uppkörning för annars skulle jag typ inte ha klarat den, berättar hon i sin video. 

– Det känns sjukt nu när jag berättar om det att jag har levt sådär, lägger hon till. 

Alexandra Nilsson
Alexandra har tidigare berättat om ätstörningarna hon tampades med i yngre ålder. Bildkälla: Youtube

Men idag mår Alexandra bättre och tipsar sina följare om hur de kan gå tillväga för att undvika kroppshets. 

"Sluta följ instagram-konton som får dig att må dåligt. Det är inte värt att följa människor bara för att".

"Våga utmana dig själv genom att lägga ut vanliga bilder på dig själv. Var inte så hård mot dig själv, du behöver inte ta om bilden för den första duger. För några år sen hade jag ALDRIG vågat lägga ut bilden nedanför. Men nu får jag en boost av att lägga ut den för jag vet att andra behöver se vanliga kroppar för att må bra", skriver hon bland annat.

Till sin peppande lista har hon valt att lägga upp en bild där hon sitter helt normalt. En bild hon inte hade lagt ut för ett par år sedan. 

Alexandra Nilsson
"För några år sen hade jag ALDRIG vågat lägga ut bilden nedanför. Men nu får jag en boost av att lägga ut den för jag vet att andra behöver se vanliga kroppar för att må bra", skriver hon. Bildkälla:https://kissies.se/

I kommentarsfältet hyllas hon nu av sina följare som älskar Alexandras peppiga lista och bild. 

"Så jävla bra och viktigt"

"Du är grym! Jag har följt dig sedan några år tillbaka och du har blivit en fantastisk person! En otrolig förebild för unga tjejer"

"Bra inlägg, viktigt inlägg, tack för den otroligt fina bilden av en helt normal och vanlig kropp!!! Älskar"

You go girl!