Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Porrstjärnan Puma Swede om nya planerna – ska börja plugga

- 19/07/2019, 13:31 -

Puma Swede är kanske Sveriges största porrstjärna. Men nu planerar hon att göra ett karriärbyte och vill nu plugga till sexolog.

Johanna Jussiniemi, 42, även känd som porrstjärnan Puma Swede, vill byta karriär. Efter många år i branschen så har hon beslutat sig för att börja studera, nämligen till sexolog.

– Jag vill dela med mig av de erfarenheter jag samlat på mig under åren och mer informativt prata om sex, nakenhet och porr, säger Puma Swede till Nöjesbladet.

Ska starta ny blogg

Puma Swede är i uppstarten av att skapa en ny blogg där hon vill påbörja den nya karriären. Hon säger att hemsidan kommer vara "okej" att läsa på jobbdatorn och att inga nakenbilder kommer att finnas.

– Där får jag en chans att visa att jag trots allt bara är en helt vanlig tjej med ett udda jobb. Det blir också min plattform när det gäller information och rådgivning, säger hon. till Nöjesbladet.

Vill bli en blandning mellan Ivarsson, "Bullen" och "Fråga Olle"

Puma säger att hon vill bli en sexolog som har en blandning mellan den erkända sexrådgivaren Malena Ivarsson och tv-program som ”Bullen” och ”Fråga Olle”.

– Om jag får säga det själv så finns det ingen bättre person för den här uppgiften än jag själv. Jag behöver bara sätta mig i skolbänken och få lite teoretiska kunskaper till min enorma erfarenhet, säger hon till Nöjesbladet.

Puma Swede är aktuell i den nya dokumentären Mitt liv som porrstjärna som kan streamas på Dplay.

Puma Swede
Puma Swede vill bli sexolog. Bildkälla: Stella pictures
Gillar du Puma Swedes nya planer?