Puma Swede vill byta karriär
Puma Swede om nya karriärplanerna - Foto: Pixabay, Stella pictures

Porrstjärnan Puma Swede om nya planerna – ska börja plugga

Puma Swede är kanske Sveriges största porrstjärna. Men nu planerar hon att göra ett karriärbyte och vill nu plugga till sexolog.


Johanna Jussiniemi, 42, även känd som porrstjärnan Puma Swede, vill byta karriär. Efter många år i branschen så har hon beslutat sig för att börja studera, nämligen till sexolog.

– Jag vill dela med mig av de erfarenheter jag samlat på mig under åren och mer informativt prata om sex, nakenhet och porr, säger Puma Swede till Nöjesbladet.

Vill ta ansvar för porren

För Puma Swede handlar det om att bli accepterad, att starta ny karriär efter porren, berättar hon för Aftonbladet. Hon ser det som ett viktigt ansvar att informera ungdomar och föräldrar i hur man ska hantera porren.

– Porrfilmer finns och de kommer aldrig att försvinna. Det går inte att förbjuda ungdomar att kolla på porr. Därför måste föräldrarna och skolan informera dem om vad som gäller. Vi har alla ett ansvar och nu vill jag ta mitt, säger Puma Swede till Aftonbladet.

Ska starta ny blogg

Puma Swede är i uppstarten av att skapa en ny blogg där hon vill påbörja den nya karriären. Hon säger att hemsidan kommer vara "okej" att läsa på jobbdatorn och att inga nakenbilder kommer att finnas.

– Där får jag en chans att visa att jag trots allt bara är en helt vanlig tjej med ett udda jobb. Det blir också min plattform när det gäller information och rådgivning, säger hon. till Nöjesbladet.

Vill bli en blandning mellan Ivarsson, "Bullen" och "Fråga Olle"

Puma säger att hon vill bli en sexolog som har en blandning mellan den erkända sexrådgivaren Malena Ivarsson och tv-program som ”Bullen” och ”Fråga Olle”.

– Om jag får säga det själv så finns det ingen bättre person för den här uppgiften än jag själv. Jag behöver bara sätta mig i skolbänken och få lite teoretiska kunskaper till min enorma erfarenhet, säger hon till Nöjesbladet.

Puma Swede är aktuell i den nya dokumentären Mitt liv som porrstjärna som kan streamas på Dplay.

Puma Swede vill bli sexolog. Bildkälla: Stella pictures
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du Puma Swedes nya planer?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.