Lördag 13 Aug
Stockholm

Läkaren: "Kate Middleton har gjort det här skönhetsingreppet"

Kate Middleton Botox
Har Kate Middleton gjort Botox? Det tror en läkare. Foto: Stella Pictures, Lise Åserud/NTB Scanpix/TT Bild

Har Kate Middleton, hertiginnan av Cambridge, gjort så kallad "Baby Botox"? Ja, det hävdar i alla fall en läkare på en skönhetsklinik. Se bilderna här!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kate Middleton, 37, är hertiginna av Cambridge och gift med prins William. Kate har genom åren röstats fram till en av världens vackraste kvinnor – och det är inte konstigt när man ser hennes smittsamma leende, glowiga hy och gnistrande gröna ögon...

Kate Middleton år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

Men nu hävdar en skönhetsläkare att Kate har hjälpt naturen på traven lite med hjälp av Botox. På Instagram skriver doktor Munir Somji, som jobbar på kliniken Medi Spa i England att Kate har använt sig av så kallad "baby Botox". 

"Baby Botox" innebär att att man injicerar små mängder Botox över hela ansiktet. Musklerna slappnar då av och rynkor trollas därmed bort. "Baby Botox" används för att få en subtil och mer naturlig look än det stela utseende som många förknippar med Botox. 

Kate Middleton år 2018. Bildkälla: Lise Åserud/NTB Scanpix/TT Bild

Men att Kate skulle ha gjort Botox tillbakavisas nu helt av det brittiska kungahuset. En talesperson för Kensington Palace säger att det "absolut inte är sant", skriver Page Six.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.