Lindsay Lohan och Mohammed bin Salman
Lindsay Lohan och Mohammed bin Salman - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Mohammed bin Salman pekas ut som Lindsay Lohans nya pojkvän

Den Saudiarabiska kronprinsen Mohammed bin Salman pekas ut som Lindsay Lohans kärlek. Han ska bland annat ha flugit runt henne i hans privatjet och överöst henne med dyra presenter.


Skådespelaren Lindsay Lohan, 33, ryktas ha en ny kärlek i sitt liv – och den här gången är det Mohammed bin Salman, 33, som pekas ut som Lindsays pojkvän. 

Mohammed bin Salman – eller MBS som han ibland kallas – är kronprins av Saudiarabien och är även landets försvarsminister.

Enligt källor till Page Six så har Lindsay och MBS kommit varandra nära, och han ska ha låtit flyga runt Lindsay i hans privatjet. Dessutom ska han ha överöst Lindsay med dyrbara gåvor. En present hon ska ha fått är ett inslaget kreditkort.

Mohammed bin Salman. Bildkälla: Stella Pictures.

Visat sms för sina vänner

Vänner till Lindsay har även sett sms mellan Lindsay och MBS. Men en pressrepresentant för Lindsay säger att allt är "lögner". 

Lindsay har bott i Dubai de senaste åren, och enligt en källa till Page Six så är den tidigare barnstjärnan omåttligt populär i trakterna. Hon blir ofta uppvaktad av höjdare i mellanöstern, skriver Page Six.

– De är som galna i henne där, säger en källa till Page Six.

Lindsay har tidigare varit tillsammans med den ryska affärsmannen Egor Tarabasov. Innan det dejtade hon hotellmiljardären Vikram Chatwal.

Lindsay Lohan. Bildkälla: Stella Pictures

Anklagad för inblandning i mord

Mohammed bin Salman har anklagats för att ha beställt mordet på journalisten Jamal Khashoggi år 2018. Det var den 2 oktober i fjol som Jamal gick in på  Saudiarabiens konsulat i Istanbul – och aldrig kom levande ut därifrån, något som bland annat Svenska Dagbladet har rapporterat om.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.