Nyhet: Disney avslöjar ny version av klassikern "Ensam Hemma"

- 09/08/2019, 17:02 -
En ny version av "Ensam Hemma" kommer till Disney+.

En ny version av "Ensam Hemma" kommer till Disney+.

Malcolm Clarke/TT, Nam Y. Huh/TT

Glädje, sorg, spänning och nervositet är känslorna som väller över en varje gång man tittar på Disneys klassiker "Home Alone", med Macauley Culkin i huvudrollen. Nu meddelar Disney att det kommer en ny version av filmen från 1990.

Ja, du läste rätt.

Disney kommer göra en ny version av allas vår favorit-julklassiker "Home Alone", skriver Metro.

Det är väl ändå blandade känslor som bubblar upp efter att ha hört nyheten. Man minns ju inspirationen man fick till de listiga och (hyfsat) inbrotts-säkra uppfinningarna som Kevin McCallister, spelad av Macauley Culkin, blev tvungen att hitta på när hans familj råkade glömma honom då de skulle resa till Paris.

Det berömda huset där Kevin överlistade inbrottstjuvarna. Bildkälla: Stella Pictures
Det berömda huset där Kevin överlistade inbrottstjuvarna. Bildkälla: Stella Pictures

Kommer sändas på ny tjänst

Det var Disneys vd Bob Iger som presenterade nyheten under ett konferenssamtal.

90-talsfilmen, "Ensam Hemma" som den heter på svenska, kommer att sändas på Disneys nya tjänst Disney+. Anledningen till att de gör en ny version sägs vara dels på grund av att de vill skildra den "för en ny generation".

Inga detaljer avslöjade

Iger utelämnade inte många detaljer kring vem som kommer spela Kevin och inbrottstjuvarna. Inte heller avslöjade han när den kommer presenteras för allmänheten.

Inte nog med att de ska göra om "Ensam Hemma", det kommer även komma nya versioner av bland andra "En Natt på Museet", rapporterar Metro.

Har du sett Ensam Hemma-filmen?