Meghan Markle och prins Harry, hertiginnan av Sussex
Meghan Markle och prins Harry måste följa en hel del regler. Men vissa vägrar Meghan att följa. - Foto: Stella Pictures

Regeln som Meghan Markle vägrar följa: "Slutat att bjuda henne"

Meghan Markle är minst sagt nykär i sin make prins Harry. Ja, det är så pass starkt att hon inte vill vara ifrån honom en enda sekund. Men det har fått Harrys vänner att reagera..


Sedan bröllopet med prins Harry, 34, förra sommaren så är Meghan Markle, 38, hertiginna av Sussex. Och som en del av den brittiska kungafamiljen finns det en hel del traditioner och regler att hålla koll på. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 16 sjuka saker som Meghan inte får göra längre, och under både julafton och födelsedagar är det den ena regeln efter den andra.

Vägrar följa vanliga regeln

Få kan ha missat att Meghan har ett förflutet som skådespelerska, och under sin tid i Hollywood var lyxiga middagar och bjudningar helt enkelt vardag för henne. Så givetvis har Meghan koll på en väldigt vanlig etikettregel. Nämligen att gifta par inte ska sitta bredvid varandra under middagen. 

Meghan Markle vill inte vara ifrån sin prins en sekund. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Daily Mail är Meghan absolut inget fan av den här regeln, utan hon avfärdar den som "traditionell". Meghan insisterar alltid på att sitta bredvid Harry vid varje middag. Och när hon väl har fått sin vilja fram så blir det tydligen en hel del kyssar och annat framför de övriga middagsgästerna, skriver Daily Mail.

Reaktionerna på Meghans beteende har varit blandade. Vissa har himlat med ögonen och viskat att "stackarn kan inte hjälpa att hon är amerikan". De mindre förlåtande har helt enkelt slutat att bjuda henne på middagar och tillställningar, skriver Daily Mail. 

Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Fånig regel?
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

1 timme sedan
Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

1 timme sedan
Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.