Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Regeln som Meghan Markle vägrar följa: "Slutat att bjuda henne"

- 13/08/2019, 15:33 -

Meghan Markle är minst sagt nykär i sin make prins Harry. Ja, det är så pass starkt att hon inte vill vara ifrån honom en enda sekund. Men det har fått Harrys vänner att reagera..

Sedan bröllopet med prins Harry, 34, förra sommaren så är Meghan Markle, 38, hertiginna av Sussex. Och som en del av den brittiska kungafamiljen finns det en hel del traditioner och regler att hålla koll på. 

Tidigare har Nyheter24 skrivit om 16 sjuka saker som Meghan inte får göra längre, och under både julafton och födelsedagar är det den ena regeln efter den andra.

Vägrar följa vanliga regeln

Få kan ha missat att Meghan har ett förflutet som skådespelerska, och under sin tid i Hollywood var lyxiga middagar och bjudningar helt enkelt vardag för henne. Så givetvis har Meghan koll på en väldigt vanlig etikettregel. Nämligen att gifta par inte ska sitta bredvid varandra under middagen. 

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle vill inte vara ifrån sin prins en sekund. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Daily Mail är Meghan absolut inget fan av den här regeln, utan hon avfärdar den som "traditionell". Meghan insisterar alltid på att sitta bredvid Harry vid varje middag. Och när hon väl har fått sin vilja fram så blir det tydligen en hel del kyssar och annat framför de övriga middagsgästerna, skriver Daily Mail.

Reaktionerna på Meghans beteende har varit blandade. Vissa har himlat med ögonen och viskat att "stackarn kan inte hjälpa att hon är amerikan". De mindre förlåtande har helt enkelt slutat att bjuda henne på middagar och tillställningar, skriver Daily Mail. 

Meghan Markle
Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.