Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso avslöjar: Så ser relationen till Phillipe ut idag

- 13/08/2019, 15:07

Efter att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen tidigare i somras slutade att följa varandra på Instagram har det vilt spekulerats i om paret gått skilda vägar ytterligare en gång. Nu tar Bianca bladet från munnen och avslöjar hur deras relation ser ut i dag.

Snart kickar en ny säsong av Wahlgrens värld igång där vi återigen får följa familjen Wahlgren-Ingrosso. 

Bianca Ingrosso, 24, har under inspelningens gång gått från att vara supersingel till att gå tillbaka till sin ex-pojkvän Phillipe Cohen, 25. 

Men under sommaren har det spekulerats i om det omskrivna paret har gått skilda vägar ytterligare en gång. Tidigare i somras slutade de nämligen att följa varandra på Instagram. 

”En jobbigare period” 

Förhållandet mellan dem har kantats av en del bråk och uppbrott, vilket Bianca har berättat om i sin podd "Alice och Bianca – har man sagt A måste man säga B". 

Efter att de avföljde varandra på Instagram åkte Bianca till Palma och satte sig själv på mobilförbud. Och på Phillipes sociala medier har Bianca lyst med sin frånvaro. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen går just nu igenom en jobbigare period än vanligt. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Bianca har nu tagit bladet från munnen och berättar hur deras relation ser ut i dag. 

– Nej, men det är bra. Jag pratar inte om vårt förhållande någonstans. Jag tror att det är bra och skönt för oss, säger Bianca Ingrosso till Nyheter24. 

Hon säger att förhållanden går upp och ner hela tiden. 

– Just nu har vi en jobbigare period än tidigare bara, säger Bianca. 

Det verkar alltså som att kärlekssagan mellan paret, som träffades redan vid 16- och 17-års ålder, fortsätter. 

Tror du att Bianca och Phillipe kommer att hålla ihop?