Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bakslaget för Isabella Löwengrip – tvingas lämna New York

- 15/08/2019, 11:37 -

Tidigare i veckan flyttade Isabella Löwengrip in i sin drömvåning i New York. I USA ska hon starta ett nytt bolag – men nu kommer ett stort bakslag för entreprenören.

Det går fort i hockey! Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 28, har den senaste tiden varit eld och lågor över sitt mål att erövra den amerikanska marknaden. Planen är att starta distributions- och contentbyrå i USA.

Tidigare i veckan fick Isabella nycklarna till sin drömvåning i New York. Hela 145 000 kronor i månaden betalar Isabella för lägenheten på Upper East Side.

Isabella Löwengrip har utsikt över Central Park.
Isabella Löwengrips lägenhet har utsikt över Central Park. Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Men nu har hon dessvärre drabbats av ett bakslag. I sin blogg berättar Isabella att hon träffat sin advokat som sköter hennes visum-process...

"Snart blir allt mycket lättare"

"Allt lär bli klart inom några veckor men nu fick jag rekommendationen att inte åka tillbaka hit under processen", skriver Isabella.

Istället för att flänga runt på möten i "äpplet" så tvingas Isabella nu att lämna USA och sedan vara med på möten via telefon.

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip tvingas åka hem igen. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag är så kär i lägenheten och vill inte alls lämna den, men jag får maxa dagarna som är kvar i NYC och sen njuta av sensommar i Sverige. Jag längtar verkligen efter att allt blir klart med visum. Snart blir allt mycket lättare", skriver hon i bloggen.

Vi hoppas att Isabella snart får sitt visum!