Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcast
Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcast "Har du sagt A får du säga B". - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf lägger ner sin podcast

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf har inte släppt något nytt avsnitt av podcasten "Har du sagt A får du säga B" på flera veckor. Nu står det klart att de lägger podden på is, avslöjar Hänt.


Sedan vintern 2017 så har Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, drivit podcasten "Har du sagt A får du säga B". Podden har blivit en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, och tidigare i år höll de dessutom en mer än lyckad showcast i Globen.

Men den senaste tiden har tjejernas hyllade podcast uteblivit. Det senaste avsnittet släpptes den 29 juli, och då var det inte Alice och Biancas röster som hördes, utan istället hade de låtit sina assistenter ta över podden.

Alice Stenlöf har på sin Instagram berättat att "hälsan måste få komma först", och Bianca har skrivit att hon har tagit en paus från jobbet och sociala medier.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso har drivit den hyllade podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Sjukt påfrestande"

Men nu står det klart att det för poddens del inte handlar om någon paus – tjejerna har nu bestämt sig för att lägga ner podden helt. Och någon mer showcast blir det inte heller, något som Bianca avslöjar för Hänt.

– Det var så sjukt påfrestande och jobbigt att göra. Det var det roligaste jag gjort när vi väl gjorde den. Men hela uppstarten till den var faktiskt väldigt jobbigt. Kanske om några år, men inte nu inom de närmsta åren, nej, säger Bianca till Hänt.

Bianca Ingrosso njuter av att vara totalt ledig. Bildkälla: Stella Pictures

På frågan om det kommer fler avsnitt av podden säger Bianca först att hon inte vet, men sedan bestämmer hon sig för ett "nej". Anledningen till att podden nu läggs på is är att Bianca inte vill ha fler jobb som handlar om hennes privatliv, skriver Hänt.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, säger Bianca till Hänt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

1 timme sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

1 timme sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.

Det jobbade Bolaget-killarna med innan succén

2 timmar sedan
Gruppen Bolaget Records har på kort tid nått extrem framgång. De toppar listor och slår rekord efter rekord i musikbranschen. Men vad arbetade de med innan genomslaget?