Paulina Paow Danielsson om svåra tiden
Paulina Paow Danielsson berättar nu om svåra tiden - Foto: Stella Pictures, Instagram/kattpaow

Paow om det tuffa året: "Abort, missbruk och sexuellt övergrepp"

Nu väljer Paulina "Paow" Danielsson att öppna upp sig om den tuffa tiden hon går igenom just nu. "Jag ska försöka att vara stark men just nu känns det fan svårt", skriver hon.


Bloggerskan och tv-profilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, har genom åren öppet berättat om sitt mående. Den som har följt hennes blogg eller sociala medier vet att det inte bara är kändisfester och en perfekt yta som gäller för profilen.

År 2017 berättade Paow att hon uppsökte psykakuten. Detta efter att hon vaknat i panikångest och skrikgråtit i kudden. Och den senaste tiden har inte heller varit så bra för profilen.

I ett inlägg på sin Instagram berättar Paow nu om den uppförsbacke hon har levt i. Inget har blivit som hon tänkt.

"Jag har länge lidit av ångest då och då, det är delvis berott på ett kemiskt missbruk men mycket av ångesten har ändå inte alltid kunnat förklarats utan bara varit där", skriver hon.

Paulina "Paow" Danielsson väljer att berätta om den svåra tiden. Bildkälla: Stella Pictures.

Bråk med familj och vänner 

Paow berättar sedan om det som har varit extra motigt under året.

"En abort med svåra komplikationer, en spiral som suttit fel, bråk med familj och vänner, problem med min ekonomi på grund av ångest som gjort att jag inte kunnat sköta mitt jobb som är min enda inkomstkälla som man tyvärr inte kan sjukskriva sig ifrån. Ett sexuellt övergrepp som jag verkligen inte är redo att prata om än", skriver hon.

Paulina "Paow" Danielsson har inte haft ett lätt år. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Paows älskade katt dog nyligen också, vilket bara har ökat ångesten och sorgen för profilen. Dessutom hade Paow glömt att betala kattens försäkring så alla hennes pengar har gått till sjukhusräkningen för katten.

"Jag ska försöka vara stark"

"Jag ska försöka att vara stark men just nu känns det fan svårt och jag tycker för första gången någonsin synd om mig själv. Allt detta på bara 3 månader", skriver hon.

Paows älskade katt somnade nyligen in. Bildkälla: Instagram/kattpaow

I kommentarsfältet får hon nu stöd från sina vänner och fans. 

"Även när saker känns som mörkast så vänder det, du är stark", skriver Youtubern Vlad Reiser, och influencerprofilen Aina Lesse skickar flera hjärtan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

1 timme sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

3 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...