Laila Bagges ärliga ord om gravidkampen med Korosh

Laila Bagge har varit tillsammans med Korosh Kananian i fem år och paret har länge försöka att bli gravida, utan att lyckas. I onsdagens program av Rix Morronzoo öppnade Laila Bagge upp sig om gravidkampen.


TV-profilen Laila Bagge, 46, träffade kärleken Korosh Kananian, 28, för snart fem år sedan. Nu bor de tillsammans med Lailas barn Liam och Kit i en rejäl lyxvilla på Lidingö som är värderad till 11,7 miljoner kronor. 

I tidigare säsonger av Lailaland, realityserien där vi får följa Laila Bagge i hennes vardag, har vi fått se hur Laila och Korosh kämpat för att försöka få barn. 

Tidigare i våras berättade Laila Bagge för Nyheter24 att paret valt att lägga barnplanerna på is.

–  Vi har lagt locket på när det gäller barnfrågan. Vi stänger det kapitlet just nu för vi vet att det inte riktigt fungerar som det ska och har valt att vänta lite med det, sa Laila Bagge till Nyheter24.

I onsdagens Rix Morronzoo öppnade Laila Bagge upp sig om gravidkampen. Bildkälla: Stella pictures

Ångrar sitt födelseår 

På vardagarna är Laila Bagge programledare tillsammans med Roger Nordin för Rix Morronzoo. I onsdagens program pratade de om saker som de ångrar i sitt liv. 

Laila sa då att hon ångrar att hon är född 1972. 

– Jag skulle vilja ha varit född lite senare om jag fått välja. För då hade inte åldersglappet varit så stort mellan mig och min sambo. Det kommer ju ändå en del komplikationer på grund av det, som barn och det här att jag är gammal och så vidare, säger Laila Bagge i Rix Morronzoo.

Roger Nordin opponerar sig mot att Laila skulle vara gammal. 

– För att få barn är jag det. Jag försöker och försöker, men det händer ju för fan inget, säger Laila Bagge.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du skaffa barn?
Tack för din röst!