Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Plastikkirurgens varning till Kylie Jenner efter nya bilderna

- 17/08/2019, 19:20

Kylie Jenner har gjort det ena skönhetsingreppet efter det andra – men nu höjer en plastikkirug ett varningens finger...

Förra lördagen – den 10 augusti – så fyllde Kylie Jenner 22 år. Instagramstjärnan och sminkmiljardären firade sin födelsedag på en lyxyacht i Italien, och med sig på drömresan hade hon pojkvännen Travis Scott, 28, och deras dotter Stormi, 1.

Men efter att paparazzibilder kablades ut på Kylie så fick sig hennes fans en rejäl chock. På sociala medier går nu diskussionen varm – många tycker nämligen att alla operationer som Kylie har gjort gör att hon ser 10 år äldre ut, skriver Daily Mail.

Kylie Jenner
De nya bilderna på Kylie Jenner chockade fansen. Bildkälla: Twitter/Daily Mail

Några av kommentarerna lyder:

"Jag kan inte fatta att hon bara är 22, hon ser ut som en 50-åring som försöker se ut som en 21-åring"

"Kylie fyllde 22 men ser ut som en 30-åring".

Kylie Jenner
Kylie Jenner år 2012. Bildkälla: Stella Pictures.

"Om hon fortsätter med operationerna..."

Förutom att ha gjort läpparna större med fillers så har Kylie även gjort Botox, en näsoperation, hyvlat ner sin käke, lagt fillers i kinder och haka, gjort en bröstförstoring och transplanterat kroppseget fett till rumpan för att göra den större.

Kylie Jenner
Kylie Jenner år 2012 – innan både rumpoperation och bröstförstoring. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt kirurgen Mark Ho-Asjoe så är det just de många skönhetsingreppen som gör att Kylie ser äldre ut än vad hon faktiskt är.

– Kylie har gjort så att hon ser betydligt äldre ut än vad hon är. Alla operationer får henne att äldre ut. Om hon fortsätter med operationerna så kommer hennes hud runt läpparna ha tänjts ut som en ballong. Och om hon inte fortsätter med fillers så kommer huden runtomkring vara helt rynkig, sa han till Closer magazine, skriver Daily Mail.

Kylie Jenner
Kylie Jenner idag. Bildkälla: Stella Pictures.