Söndag 28 Nov
Stockholm

Miley Cyrus och Liam Hemsworths skilsmässa – droger och otrohet

Paret har nu gått skilda vägar.
Paret har nu gått skilda vägar. Foto: Mark Schiefelbein/TT, Evan Agostini/TT

Hollywoods stora snackis är just nu Miley och Liams skilsmässa – som enligt källor varit kantad av droger, otrohet och... ännu mer droger.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var en lycklig stund i slutet av december förra året när kändisparet Miley Cyrus och Liam Hemsworth äntligen tog tjuren vid hornen och gifte sig, efter att ha varit av och på i över tio år.

Men äktenskapet höll inte särskilt länge.

Gjorde slut på grund av droger och alkohol

Nu berättar källor till TMZ att paret har gått skilda vägar – efter endast sju månader. Ryktesspridningen är i full gång och tog fart på riktigt när fotografer fångade Miley gosa tillsammans med Kaitlynn Carter i Italien.

Bland annat menar källor från Mileys sida att hon vid upprepade tillfällen försökt rädda äktenskapet, men att hon gav upp på grund av Liams drickande och droganvändning, något hon hade noll intresse i eftersom hon tidigare har haft problem med bägge substanserna.

Var otrogen

Men detta motsäger sig Liams källor starkt, och kallar det för "rent skitsnack". Enligt dem är yttrandet om alkohol-och droganvändningen bara en rökridå för att dölja vad som egentligen hände bakom stängda dörrar.

De avslöjar att det egentliga problemet handlade om att Miley var otrogen och hävdar att det var grunden till skilsmässan, skriver TMZ.

Vem tror du talar sanning?
Kommentera
Kopiera länk
Dela