Torsdag 11 Aug
Stockholm

Hannah Graafs vidriga upptäckt: "Riktigt sjukt"

Hannah Graaf gjorde en vidrig upptäckt
Hannah Graaf gjorde en vidrig upptäckt när hon kollade sin post. Foto: Stella Pictures, Hannah Graaf

Hannah Graaf gjorde en fruktansvärt äcklig upptäckt när hon kollade sin post. Någon hade nämligen skickat avföring hem till Hannah.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tv-profilen Hannah Graaf, 40, driver en framgångsrik blogg på Femme och är i höst aktuell med en egen realityserie på TV3 som kommer att kretsa kring henne och systern Magdalena Graaf, 43.

Enligt Aftonbladet kommer serien att efterträda "Parneviks" och bli ett svar på Kanal 5:s "Wahlgrens värld"

– De första avsnitten är redan inspelade. Det kommer bli jättebra, tittarna kommer älska de första avsnitten, sa en källa till Aftonbladet tidigare i somras.

Men allt är inte guld och gröna skogar för Hannah just nu. I november 2018 stod det klart att hon och maken Peter Karyd, 43, ska skilja sig. I maj berättade hon om den tuffa tiden.

"Fasen vad jag önskar att man bara kunde få spy av sig, gråta ur sig, berätta allt och bara braka ihop. Men så funkar det inte tyvärr", skrev Hannah i sin blogg då.

Hannah Graaf är i höst aktuell med en realityserie. Bildkälla: Stella Pictures

Vidriga upptäckten – när hon kollade sin post

Till råga på allt så har Hannah nu drabbats av något riktigt obehagligt. När hon under söndagen såg efter i sin brevlåda hade någon nämligen skickat bajs hem till henne.

"Fått bajs i en ask i brevlådan har jag också. Nåt slags hästskitsgödsel. Känns ju helt sjukt att någon köpt och postat detta. Vad är poängen. Fick ju inget litet brev till. Sjukt. Riktigt sjukt i alla fall", skriver hon i sin blogg.

Hannah Graaf fick hästbajs på posten. Bildkälla: Hannah Graaf/Femme

"Hade nog anmält till polisen" 

I kommentarsfältet så är Hannahs läsare minst sagt chockade.

"Men herregud! Vad är det för fel på folk, skicka bajs till någon med post!? Och inte ens stå för det genom att vara anonym? Jag kan inte begripa varför en gör sånt."

"Alltså brevet?! Vem gör så?? Hade nog anmält till polisen för säkerhets skull."

"Men vem postar något sådant. Inte klokt. Fattar det inte. Hoppas du inte bryr dej för mycket."

"Men gud vad ledsen jag blir. Du som är så snäll. Måste vara någon som känner sig misslyckad, dum och ful och avundsjuk framför allt."

Några andra av Hannahs läsare är inne på spåret att det egentligen är någon som har velat vara snäll och skickat en present till hennes trädgård och att hästbajset då ska användas till gödsel.

"Håller med. Måste vara nåt sånt. Hoppas det i alla fall", svarar Hannah då.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.