Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hannah Graaf om skilsmässan: "Vill spy, gråta och berätta allt"

- 16/05/2019, 11:53 -

Hannah Graaf Karyd och Peter Karyd går just nu igenom sin skilsmässa. Och det är en väldigt tung tid för Hannah, något som hon nu väljer att berätta om.

Det var i november 2018 som det stod klart att Hannah Graaf Karyd, 40, och maken Peter Karyd, 43, ska skilja sig. Paret gifte sig år 2008 i Vellinge i Skåne, och har två barn tillsammans. Sedan innan har Hannah två söner.

Sedan årsskiftet har hela familjen bott i Marbella, där Hannah har jobbat som fastighetsmäklare. I april tidigare 2018 firade Peter och Hannah tennbröllop – det vill säga tio år som gifta.

På sin Instagram delade då Hannah med sig av en bild på henne och Peter för att fira den stora dagen. "Nu firar vi tennbröllop. Tio år som gifta idag", skrev Hannah och avslutade med hashtagsen #evigkärlek #trohopochkärlek.

Hannah Graaf och Peter Karyd
Hannah Graaf och Peter Karyd gifte sig i Malmö år 2008. Bildkälla: Bonny Håkansson/TT Bild

"Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. Vi har kämpat och försökt men sen tog det stopp och nu är vi här. Vi gav inte upp enkelt och utan en kamp i alla fall. Vi gjorde vårt bästa men det räckte tyvärr inte till", skrev Hannah i sin blogg.

Nu har det snart gått ett halvår sedan det stod klart att paret ska skilja sig, och på sin blogg berättar Hannah nu om hur hon mår. Hon beskriver läget just nu som "kaos".

"Just nu ligger mycket bara i spillror. Måste sopa ihop livet som ligger i tusen bitar, men tyvärr inte bara för mig… måste försöka fixa ihop det igen så gott jag kan. Tung skit hela tiden", skriver hon. 

Hannah Graaf
Hannah Graaf berättar nu om den svåra tiden. Bildkälla: Stella Pictures.

Hannah beskriver separationen som en "röv-skilsmässa". 

"Fasen vad jag önskar att man bara kunde få spy av sig, gråta ur sig, berätta allt och bara braka ihop. Men så funkar det inte tyvärr", skriver Hannah. 

Vi hoppas att det snart känns bättre för Hannah.