Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aviciis vän ber om ursäkt – efter avslöjade relationen med ex-flickvännen

- 19/08/2019, 16:53 -

Efter Aviciis död gick hans hittills okända flickvän fram och berättade om sin sorg. Men nu har hon funnit kärleken på nytt.

Tim "Avicii" Bergling sörjs fortfarande över hela världen efter att han för cirka ett år sedan hittades död 28 år gammal. Stjärnan hittades på sitt hotellrum i Oman. 

Kort efter Aviciis död trädde den tjeckiska modellen Tereza Kacerova, 26, fram och berättade att hon varit dj:ns ”hemliga flickvän” under hans sista år i livet. I ett öppet brev på Instagram skrev hon om förlusten och sorgen efter sin pojkvän.

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt eller ett fruktansvärt misstag. Men nu har det börjat sjunka in att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen", skrev hon bland annat i det hjärtskärande brevet.

Men brevet möttes av både ris och ros. På sin Instagram tvingades hon ta emot elaka hatkommentarer från fans som tror att hon försöker tjäna pengar och bli känd på Berglings död.

Tereza Kacerova och Tim "Avicii" Bergling. Bildkälla: Instagram.

Men efter cirka ett år hände någonting, 

Hon blev nämligen kär på nytt. Men inte i vem som helst – utan i en kompis till Tim. 

Det är den danska artisten och producenten Morten Breum, 37, som fått henne på fall, skriver Expressen

Morten Breum
Morten har varit förband till många av Aviciis shower. Avicii har remixat hans låtar och de har många gemensamma vänner. Bildkälla: Morten Breum Instagram

Morten Breum har nu valt att bekräfta förhållandet i ett inlägg på sin Instagram. Han förklarar hur han och Tereza träffades samt hur kärleken snabbt, skriver han. 

”Nu har jag något på hjärtat som jag måste få berätta. För ett par månader sedan mötte jag en fantastisk tjej i Los Angeles, och i samma ögonblick blev jag förälskad. Det var inte något jag ville. Men något ändrades när vi träffades. Våra energier är de största motsatserna någonsin, det är förmodligen därför jag älskar allt med henne. Men inget i livet är någonsin lätt”

Morten Breum med nya flickvännen
Parets träffades i Los Angeles. Bildkälla: Morten Breum Instagram

Valet av partner har mötts med blandade reaktioner mot Morten – då många anser det fel att han dejtar sin bortgångne väns ex-flickvän. 

”Jag är uppriktigt ledsen om det sårar någon att jag är tillsammans med Tereza, det har aldrig varit min intention. Många av er har skrivit till mig privat och frågat: Varför just hon? Det finns så många tjejer. Men för mig finns inga andra”, avslutar han.