Alice Stenlöf om kaoset på dansgolvet: "Han hade händerna i trosorna"

Det är i Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos podd "Alice och Bianca – har du sagt a får du säga B" som Alice berättar om en väldigt speciell incident som ägde rum i Visby under sommaren.


Det har varit en intensiv sommar för Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf. Bianca gjorde därför valet att pausa alla sina sociala medier och berättar nu varför hon inte synts till på varken Youtube, Instagram eller i podden. 

– Jag har bara behövt vara för mig själv och ta det lugnt. Bästa valet jag gjort var även att inte åka till Way out west, säger Bianca. 

Men någon som festat loss ordentligt denna sommar är Alice som både befann sig på Way out west och Visby för att parta. 

Alice och Bianca gick nyligen ut med att de lägger ned sin podd. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

– Way out west är absolut min favoritfestival, man hinner knappt nyktra till innan man börjar festa igen, berättar hon. 

– Det är lite utav en uppmärksamhetsorgie men det är superkul också, tillägger hon. 

Men utöver härliga dagsfester, nattklubbs-kvällar och kändistäta förfester så var Alice med om en något speciell incident under sin vistelse i Visby då hon och hennes sällskap befann sig på det populära utestället Kallis. 

Hon och vännerna var där någon vecka tidigt för att locka folk, men trots det var det något glest på utestället. 

"Det blev en hel del fest denna sommar", berättar Alice för Bianca i podden "Alice och Bianca – säger du A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures

– Det var ganska mycket fjortisar som var där och festade, skitfulla såklart, berättar hon. 

Mitt i den lilla skara som var där och dansade får Alice syn på en tjej och en kille som är väldigt berusade och dansar väldigt intimt. 

– Nej men detta var det sjukaste jag varit med om. Hans händer rör sig sakta men säkert ned mot hennes kjol och plötsligt är han under trosorna... och börjar köra. 

– Vadå, han pullade henne?, frågar en nyfiken Bianca. 

– Ja... jaaa! Och de liksom kör in full action inför hela Kallis. Alla såg detta och vissa filmade. Nej bianca det kryper i hela kroppen när jag tänker tillbaka på det, säger Alice. 

– Och jag som ibland kan få ångest över att jag discohånglat då och då, säger Bianca. 

I samma avsnitt berättade även tjejerna att de nu väljer att lägga ned sin podd. 

– Vi vill sluta på topp, säger Alice. 

Läs mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.