Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos nya sexliv: "Två gånger per dag"

- 21/08/2019, 11:02 -

Det är i ett nytt avsnitt av Bianca Ingrossos och Alice Stenlöfs podcast som Bianca delar med sig av sina nya sexvanor.

Sedan vintern 2017 så har Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 23, drivit podcasten "Har du sagt A får du säga B". Podden har blivit en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, och tidigare i år höll de dessutom en mer än lyckad showcast i Globen. 

Det var därför det kom som en total chock för fansen när tjejerna förra veckan gick ut med att podden nu läggs ned

– Vi vill sluta på topp och inte dra ned podden på ett ställe där den inte ska vara, säger Alice i sista avsnittet. 

Men tjejerna maxade minst sagt sitt sista avsnitt och levererade minst sagt en och annan smaskighet till sina trogna lyssnare. 

Alice & Bianca
Alice och Bianca har nu valt att lägga ned sin podd. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Bland annat valde Bianca att berätta lite smått och gott om sitt sexliv och intima vanor. Bland annat hur hon förbereder sig inför sex. 

– Jag går inte ut utan intimservetter, jag har alltid trosskydd i trosan och sen har jag alltid sprejat deosprej. Det är som deodorant för underlivet. Du luktar fräscht i typ ett dygn efter, oavsett hur mycket du dansar eller inte, säger Bianca.

– Det finns inget bättre än att vara fräsch där nere, säger Bianca och förklarar vidare att det för henne att handlar om att vara “kåt på sig själv”, säger hon. 

Bianca Ingrosso
"Jag gör det två gånger per dag". Bildkälla: Stella Pictures

Och ämnet att vara kåt på sig själv fortsätter hon på. Hon berättar nämligen om sin nya vana i sin nya lägenhet. 

– Jag är så kåt nuförtiden. Jag onanerar ju två gånger per dag på mitt badrum. I duschen, men det är lite blandat. Jag kan ju sitta i min dusch då jag ställt in en pall där inne. Man kan sitta två pers där inne... det har man ju fixat, berättar Bianca.