Alice Stenlöf om sexresan: "Sjukaste jag varit med om"

Alice Stenlöf har haft en riktig pangsommar tillsammans med sin pojkvän Philip Wong. Några av de barnförbjudna sakerna paret gjort berättar Alice om i sitt sista poddavsnitt tillsammans med Bianca Ingrosso.


Vi alla kan ju enas om att sommaren gick lite väl snabbt. Men inte är det konstigt för våra influensers med alla åtaganden och resor de gör. 

Någon som dock valde att pausa influenserlivet för några dagar var Alice Stenlöf. Efter en sommar fylld av fest valde hon nämligen att ta några kliv tillbaka. 

På sin Instagram skrev hon ut om den välbehövliga pausen hon tog när hon hyrde en båt tillsammans med pojkvännen Philip Wong under deras tid i Grekland. 

"Igår hyrde vi en liten båt och var ute på havet hela dagen. Jag tror det blev min favoritdag hittills i livet. I alla fall topp 5 av dagar jag aldrig kommer att glömma. Vi la oss ute på ett spegelblankt hav med det blåaste vatten jag någonsin sett, stängde av motorn och bara var. Jag läste ut min bok, vi spelade musik ur högtalaren, badade nakna för att svalka av oss när solen stekte som mest. Det fanns ingen annan båt i sikte och kvar var bara jag och killen jag är så vansinnet kär i", skrev Alice ut. 

Alice och Philip hyrde en båt i Grekland där de njöt av sol, bad – och varandra. Bildkälla: Alice Stenlöf Instagram

Men det var några detaljer hon missade i sitt inlägg. 

Det hela blev nämligen en väldigt intim och eldig resa för paret. Vilket hon berättar i sista avsnittet av podden "Alice och Bianca – säger du A får du säga B".

– Vi hade så mycket sex. Man var ju kåt hela tiden då vi gick omkring nakna hela tiden. Men det var... nej men jag vet knappt hur jag ska förklara det. Vi hade liksom sex ute på däck men eftersom att ingen båt var i närheten så kunde man ju ligga hur som helst i alla ställningar, säger hon. 

– Jag kan knappt lyssna på det här för att jag blir så pilsk, fyller Bianca i. 

– Jag kommer antagligen aldrig att ha så mycket och bra sex igen, avslutar Alice. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.