Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här vill du veta om Alice Stenlöfs pojkvän Philip Wong

- 21/08/2019, 16:14 -

Alice Stenlöf har minst sagt gjort sig ett namn som influencer, bloggare och populär poddare. Och hon har länge varit tillsammans med hockeykillen Philip Wong. Nyheter24 listar det du vill veta honom.

Alice Stenlöf, 23, har tillsammans med influencern Bianca Ingrosso, 24, drivit en av Sveriges hetaste poddar ”Har du sagt A får du säga B”. Podcasten blev en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, men nyligen nåddes vi av beskedet att de lägger ner podden tills vidare. 

Men det lär knappast vara det sista vi ser och hör av tjejerna. Alice fortsätter sitt liv som influencer och har ett blomstrande förhållande med hockeykillen Philip Wong, 25. 

Alice Stenlöf och Philip Wong
Alice Stenlöf och Philip Wong har hållit ihop sedan 2013. Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Träffades 2013 

Paret har varit tillsammans i ett antal år nu. De träffades redan 2013 genom Philips syster Victoria, som Alice var kompis med. 

Alice har berättat i en video att de träffades på Philips sommarställe, dit Alice hade åkt för att umgås med systern Victoria. Det ena ledde till det andra och paret kysstes en sommarkväll när gänget festade på en brygga. 

När sommaren var slut åkte Philip för att spela hockey i USA men paret höll kontakten via Skype. Kring julafton 2013, när Philip kom tillbaka, poppade Alice den stora frågan som gjorde paret exklusiva. Och de har hållit ihop sedan dess. 

Philip Wong
Philip Wong spelar hockey för Sollentuna HC. Bildkälla: Instagram/philipwong1 

Hockeyspelare

Philip Wong är en riktig hockeykille. Nu senast har han spelat forward i Sollentuna HC i Division 1.

Innan han började spela för Sollentuna HC har han bland annat spelat i USA i Idaho steelheads och ett par säsonger i Borås. 

Av sina tränare har Philip beskrivits som underbar att ha i sitt lag och som en spelare som offrar sig hämningslöst för laget, skriver Kållered sportklubb. 

Kungsbacka 

Philip föddes 1994 i Kungsbacka och är alltså 25 år gammal. Idag är han bosatt i Stockholm och bor med flickvännen Alice i Enskededalen. 

Philips Instagram 

På sin Instagram delar Philip med sig av bilder från sitt liv. Han bjuder bland annat följarna på bilder från sin hockeykarriär och givetvis på flickvännen Alice. Vill du spana in hans Instagramkonto kan du göra det här!

Om du vill veta mer om Alice Stenlöf har Nyheter24 skrivit allt du vill veta om henne här!