Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña om drömtjejen: ”Kan lägga ansiktsmask”

- 22/08/2019, 16:39

Är du sugen på att gå på dejt med dokusåpa-hunken Marcelo Peña? Då har du din chans i höst. Han ska nämligen medverka i programmet Live Date, där vem som helst kan ansöka om att vara med och dejta en singelkändis.

Marcelo Peña, 29, har gjort sig ett namn genom sin medverkan i ett antal dokusåpor. Han har både Paradise Hotel och Temptation Island på meritlistan. Och han har minst sagt skapat rubrik efter rubrik de senaste åren. 

Idag kan man kalla honom en influencer med sina 87 000 följare, men till vardags jobbar han som hissmontör. 

Nu är Marcelo aktuell i ett lite annorlunda konceptet. Han ska nämligen dejta tjejer live i Viafree’s Live Date där vi kommer få följa åtta singelkändisar på jakt efter den stora kärleken. 

Bryr sig om utseende 

Enligt Marcelo är drömdejten en tjej med livserfarenhet som vet vad hon vill. Han gillar tjejer som bryr sig om sitt utseende, eftersom det är något han själv gör.

Han säger att det är ett plus om tjejen kan lägga en ansiktsmask på honom. 

Marcelo menar att han är trött på att hatta runt och vill därför gärna att hans dejt ska ha tänkt i banorna kring familj och barn. 

Marcelo Pena
Marcelo Peña söker kärleken i programmet Live Date i höst. Bildkälla: Tony Ottosson/Viafree

Vill du gå på kändis-dejt? 

Om du själv är sugen på att dejta en glödhet singelkändis finns det faktiskt möjlighet till det. Vem som helst kan nämligen ansöka om att vara med i programmet. 

Sedan är det upp till kändisarna själva, tillsammans med familj och vänner, att välja ut vem de ska dejta. 

Viafree's Live Date har premiär måndagen den 23 september kl 19.00 exklusivt på Viafree.

Vill du dejta Marcelo Peña?