Paow osminkad
Paulina Paow Danielsson visar sig osminkad.

Paulina "Paow" Danielssons ord om nya bilden: "Ingen är perfekt"

Tidigare i veckan valde profilen Paulina "Paow" Danielsson att lägga ut en bild på sig själv där hon är helt osminkad och oretuscherad. Nu hyllas hon av sina fans.


"Paradise Hotel"-veteranen och influencerprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 25, är vi oftast vana att se på röda mattor och på perfekta selfies. Med mänger smink, lösfransar och kläder som andas glitter och glamour. 

Men tidigare i veckan valde Paow att visa den nakna sanningen. På sin Instagram, där hon idag har över 180 000 följare, la Paow ut en osminkad selfie. 

Så här är vi vana att se Paow – med lite mer smink. Bildkälla: Instagram/kattpaow

"Här har vi en helt oredigerad bild på mig, tagen med bra kamera osminkad. Ingen är perfekt, alla får finnar ibland, nästan alla har celluliter. Men vissa tränar ändå, jag väljer att göra botox för att jag känner mig finare, jag tränar ibland för ett bli piggare och hålla en hyfsad form. Alla lägger bara ut perfekta redigerade bilder, även jag. Okej då kanske inte perfekta. Men fina bilder med bra vinklar. Och typ alla har snyggvinklar, det är typ bara 1% av alla människor på jorden som har helt symmetriskt ansikte. Här är en helt vanlig bild på mig, så som jag ser ut på en helt vanlig dag och typ 90% av tiden", skrev Paow till bilden på Instagram.

Paow bjöd sina följare på en osminkad bild. Bildkälla: Instagram/kattpaow

I kommentarsfältet möts Paow nu av hyllningar och massor av kärlek från sina fans.

"Så vacker!" 

"Riktigt jävla söt"

"Nu är du en förebild"

Fotografen Bingo Rimér har även han ett och annat att säga: "Så fin ju", skriver han till bilden som redan har tusentals likes.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!